Janković o apelu: Obaveza do kraja života

Ostavite komentar


  1. BRAVO !!! Ova vest me veoma obradovala jer vraća nadu u spas i opstanak Srbije ,budi veru u ljude i ozdravljenje našeg teško obolelog društva. Normalna i poštena Srbija koja veruje u institucije i organe države mora da pobedi bahatost i samovolju jednog čoveka i interesne grupe oko njega. Nadam se da će opozicione stranke prevazići sujetu i neslogu,te podržati Sašu Jankovića. Ali,ako se to i ne desi,moje mišljenje je da se Saša svakako treba samostalno kandidovati ispred grupe građana. Možda će tada dobiti i više glasova jer su potrošeni likovi poput Jovanovića,Tadića i Šutanovca svima dozlogrdili,baš kao i veliki vođa.Čestitam još jednom svim javnim ličnostima koje su potpisale ovaj apel i nadam se da će im se pridružiti još stotine i hiljade drugih javnih ličnosti iz oblasti kulture,nauke,sporta i svih ostalih aspekata javnog života.

  2. Konačno da se oglase javne ličnosti, ali ne samo pojedinačno već u vidu zajedničkog apela. Naravno da će svima, normalnima, kojima je dobrobit Srbije u srcu podržati ovaj APEL ZA BOLJU SRBIJU:

  3. Зашто не објавите цео списак потписника иницијативе?

  4. Najzad neka inicijativa od slobodoumnih, pravdoljubivih i ličnosti sa integritetom,подржавамо свим срцем и мозгом,параћинци су доказали да имају и мозга и му.а зато само храбро Србијо !!

  5. On jeste verovatnonajkredibilniji kandidat, ali da li može da pobedi?! Najgore što može da se desi da se kandidnuju i Jeremić i Janković pa da Vučićev kandidat pobedi u prvom krugu, ili da Šešelj uđe u drugi krug.

  6. Dajte apel na net, da se pridruzimo i mi obicni zeljni da se stane u kraj unistavanju svih institucija, pravnog poretka i zemlje u celini.a

  7. Odlicno, jos samo da nam kaze koji su njegovi stavovi po pitanju Kosova, zapad ili Rusija i ostalim kljucnim pitanjima za buducnost ove zemlje. Verovatno je vama rekao pa zato apelujete. Koliko smo mi vremena izgubili i spremni smo i dalje da ga gubimo. U drugoj polovini druge decenije 21. veka mi ne razmisljamo koga da izaberemo za predsednika vec samo kako da budemo protiv.

  8. Kakve budalaštine, pa neće taj da menja ombudsmansku platu od 3000€ mesečno za predsedničku od 1000, zna i on da nema šanse, cilj mu je samo da se ogrebe još malo od izbora, pa da zapali negde preko…

  9. Plasim se da nam je ovo zadnja sansa da skinemo ovu neuspesnu, bahatu vladu.

  10. Iako ne spadam u krug ličnosti potpisnika kandidature, ovaj čovek ima i moj potpis.

  11. @Id, Pa Običaj je u NORALNIM ZEMLJAMA da GLASAJU Građani A NE,,Partije,,i to ovako kako se,,,,GLASALO ,,U SRBIJI ,,SAMO,,DVA poslednja PUTA.Pa Se CELA NACIJA baš,,USREĆILA,, ,,izabranicima,, Sa I BEZ Stiroporske ,,ODE,,I, JOŠ,,Nepronađenim,,,Glasačkim listićima…Važno da se,,primilo Ono,,ZASAĐENO SEME,I,,napredno usvojena PROVINCIJACIJA,,Jedne posebne,,Promoterke,,,,.GURUA JOJ Iz Stare,,DOBRE KLAPE,,iz mentorove IM škole,,i,,lekcija,, koje su,,uspešno,,savladali,,..

  12. Ne videh medju potpisnicima ime Duska Kovacevica.Ja sam navijao i mislio da ce iza njegovog imena stati i njega predloziti za kandidata.Al ako i ne bude glasam za ovaj predlog.

  13. Ovaj apel odmah je izazvao reakciju vlasti.Vulin,Vucicev trbuhozborac,optuzio Jankovica da "koristi fungciju za predsednicku kampanju".U Vucicevoj Srbiji,sa njegovim kandidatima za predsednika,samo je pitanje trenutka kada ce verbalno nasilje SNS u Parlamentu da se PRETVORI U FIZICKO NASILJE NA ULICI.

  14. Ideja nije nova, primećujem njegovu aktivnost na tom planu duži vremenski period. Potpisnici su mi od ranije poznati neki sa funkcija bivše vlasti, a neki kao njihova ozbiljna podrška. Da li Srbija ima poštene i časne ljude, a uz to i stručne? ima sigurno, a gde su oni to je pitanje za sve nas.? Sigurno nisu oni koji su već bili i ovo društvo doveli u stanje u kom smo. Teško se "večvi" mire poraza i odbacivanja od strane naroda, sada čine sve da nas ponize ispiranjem mozgova. Oni sigurno nisu ti koji bi sada trebali da se vrate, Neka sačekaju još malo dok društvo ne stvori kapital da mogu da ga harče,

  15. Povodom iste inicijative oglasio sam se pre tri meseca, sa istim predlogom za kandidata na predstojecim predsednickim izborima u Srbiji. Sada sam jos uvereniji da gospodin Sasa Jankovic treba da bude buduci predsednik Srbije. Srbija ( ona neostrascena a sada skrajnuta u samoizolaciju ) treba da podrzi i da izglasa jednog zajednickog kandidata a to je nestranacka licnost, koja ce se izboriti protiv ove osione i bahate vlasti i nesreci koja nas je zadesila u liku i delu Aleksandra Vucica i olosa koji ga okruzuje. Nije tacno da gradjani nemaju za koga da glasaju, vreme je da se kolektivno probudimo i da izadjemo svi iz apatije koju smo sami izazvali. Protiv nasilnika na vlasti potrebno je da se svi udruzimo i da se zaborave sujete i sitni interesi posto Srbija vise vremena nema, kucnuo je zadnji cas.

  16. Koliko vidim, na spisku vam nedostaje jos samo Jelena Kerleusa i sve ste zavrsili?!
    Ona je isto tako "moderna" kao i ostali sa spiska!!!

  17. Sve vreme se skrivao iza zvanja. Ovim je dokazao da je politikant i da je najmanje radio svoj posao. Ali nista strasno, jos jedan ambiciozni kandidat. Bas me zanima koliko ce glasova imati.

  18. Ovo je u najmanju ruku neozbiljno!!! Na spisku nedostaje najjavnija javna ličnost -Zoki Bunda….

  19. Kad se bolje pogleda, sve ove licnosti su na ovaj ili onaj nacin imale veze sa politikom u proslosti. Sada su otkrivene prave namere Jankovica.

  20. Od svih ovih navedenih javnih ličnosti su bili ilicsu i dalje članovi DS. Međutim , moram reći da predsednika države biraju svi građani u Srbiji a ne samo jedna manja grupa javnih ličnosti.

  21. sto za jednog: Nije mi jasno ko vam sa ovog spiska Ocvraća nadu u spas i opstanak Srbije. Ovde još samo fale Sonja Biserko i Nataša Kandić pa da se kompletirju oni koji na svakom koraku blate Srbiju i njene građane.

  22. Stotinak potpisnika za ovog elebaka neće naravno glasati za njega prvo, jer to se neće plaćati k““o za potpis a drugo niko normalan ne može glasati za nekog ko je ubio svog najboljeg prijatelja!

  23. Ja ipak mislim da je korisniji drustvu kao zastitnik gradjana, nego Predsednik drzave.

  24. Pa lepo je videti ovakva imena na okupu oko jedne hvale vredne ideje.
    Podrzavam dodatno pridruzivanje poznatih i zasluznih.
    Predlazem formiranje organizcionog odbora.
    Potom skupljati potpise gradjana na javnim mestima.
    S.Jankovic nema pravo da odbije apel i trud najboljeg dela Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.