Janković o nasledniku

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim, pred izbore svi prestanu da se bave svojim poslom, kao sto je u ovom slučaju zastita prava gradjana i krenu da se bave politikom sto je po meni sramota, pogotovo za jednu ovakvu dostojanstvenu instituciju kao što je Ombudsman. I evo, jos nije ni sisao sa svoje pozicije, a vec postavlja svog naslednika! Pa zar pred izbore svi treba da prestanemo da radimo svoj posao, i krenemo da se bavimo ovim?! Nema smisla zaista, vi kao Ombudsman treba da budete politički neutralna ličnost i ovo sto radite je krsenje kodeksa časti i etike.

  2. U ono sto sam siguran da ce novi zastitnik gradjana sigurno biti bolji od Sase Jankovic. Jer ce raditi svoj posao, kako treba u funkciji i potreba gradjana. Sasa Jankovic je zaboravio onu narodnu da je bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.