Janković: Parlament štiti vladu od kritika

Tribina Pokreta „Slobodni stanari Niša“ i Centra za zaštitu potrošača „Begej“ iz Zrenjanina

Ostavite komentar


  1. Grejanje je zbog niskih temperatura svima problematično bez obzira da li se kod kuće greju na sopstveno grejanje ili preko toplana. Janković zloupotrebljava hladnoću da optuži vlast ali vlast ne može da utiče na neracionalnu potrošnju i loše izolacije objekata u kojima žive građani.

  2. Gledam fotografije sa ZG kampanje i vidim, na oko, ozbiljne face, a govornik je smešan sa svojim stavovima!

  3. Zbog čega je Janković sve do sada ćutao o tome? Mislim da je glavni razlog što je čekao da mu neko napiše. Jer treba sakriti svoje repove.

  4. Sve se plasim da se ti sekiras. Pa ti samo svoj interes gledas, ta funkcija zastitnika gradjana ti je bila samo paravan, usmeren si na politiku i kandidaturu, lazovcino jedna.

  5. Parlament je ekspozitura građana i ko ima većinu ima i vlast.Kao predsednik niko nema ta ovlaštenje kao premijer i to je činjenica, a vi se kandidujete i podržava vas DS, niste nikakav kandidat GG nego političke stranke.

  6. Stvarno si dosadan čovek jer to što ti radiš stvarno je neverovatno,ja ne znam šta je tebi cilj,sem da širiš paniku u narod,i evidentno je da za to dobijaš velike pare.Svoju ličnu promociju obavljaš u radno vreme.

  7. Ko će nas da zaštiti od takvih prevaranta kao što si ti? Ti jedino štitiš interese demokratske stranke, a debelo si plaćen od narodnih para, to ti je obezbedila demokratska stranka!

  8. Janković je običan prevarant i hoštapler, koji je toliko dojadio svima zbog svih tih laži koje uporno već mesecima plasira. Takvima ne treba dati ni ovce da čuvaju, a kamoli da se kandiduju za neke pozicije.

  9. U svemu ovome najveća sramota je politizacija problema i pokušaj da se nastali problemi iskoriste u predizbornoj kampanji, umesto da se pomogne onima koji te probleme imaju. Da je Saša Janković radio svoj posao kako treba, do ovakvih problema ne bi ni dolazilo.

  10. Jankovicu zasto napadas vladu na svakom koraku? Koliko vremena treba da prodje da shvatis fa si obicni politikant koji je radi i dalje radi samo na cuvanju svog licnog interesa a ne i nteresa naroda koji bi ti trebao biti prioritet. Sad kad prodju ovi izbori videcemo koliku ces imati podrsku.

  11. Svi znaju da Jankovica gura zapad. Cim je premijer poceo da vodi politiku u interesima Srbije, to zapadu ne odgovara pa nam serviraju novog vestackog kandidata CIA-e. Narode, nemojte padati na ove jeftine trikove. Budite verni svojoj drzavi i pokazite slogu i jedinstvo. Nigde necemo dogurati ako svake 4 godine menjamo vlast. Moramo biti postojani i slozni.

  12. Janković nije nikakav zaštitnik građana, on uzima pare od naroda za platu a umesto da obavlja svoj posao kako treba on štiti samo svoje interese. Umesto što koristi svoju funkciju za samopromociju i kampanju, mogao bi da osnuje svoju stranku pa da onda vidimo koliku podršku stvarno ima.

  13. Bravo!Konačno dijalog na nivou.Dijalog u kojem se građani ne osaćaju bićima drugog reda.Osećam se jako razočarano čitajući ostale komentare.Zar je moguće da živim sa ljudima toliko niske svesti da nisu u stanju da procene vrednosti.Godinama se obraćam nadležnim organima sa svojim životnim problemima i nikada nisam naišla na razumevanje a kamo li na rešenje.Gospoda nadležni se postavljaju veoma "zmijski" kada im predočite moguća rešenja.Kao da smo mi neprijatelji , samo što vam ne kažu- pa ko ste vi i šta hoćete?Bice onako kako mi kažemo!Kako se usuđujete !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.