Janković: Poboljšati položaj starijih

Ostavite komentar


  1. Eto sta rade NAPREDNJACI. Umesto da Policiju posalju u malo vecem broju i suzbiju organizovani kriminal koji se debelo zapatio po selima Srbije, i doastigao razmere onog na Kosovu i Metohiji, oni nude limunadu, to jest da te probleme resava Ministarstvo za rad i socijalnu politiku. Inace ovu gospodju Jankovic pothitno treba otpustiti jer ne sluzi nikakvoj svrsi, posto ni jednuu socijalnu kategoriju ne stiti, vec se samo besplatno reklamira u medijima i prima astronomski veliku platu, i ko zna koliko trosi njen ofis. Ako smo trzisna ekonomija, onda postupimo tako i ukinimo ono sto samo trosi a nista ne daje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.