Janković: Pohvale Ministarstvu zdravlja

Ostavite komentar


  1. Bravo za Jankoica. Pravovremena pohvala dobrom potezu.
    Tako se grade pozitivni principi funkcionisanja sistema društva. Ova njegova reakcija u isto vreme potvrdjuje da nije samo kritičar, i baš zato, njegove dosadašnje kritike upućene na mnoge adrese vlasti, dobijaju na težini.
    Jankovića za predsednika!

  2. Moralo je i ovo da se desi, Janković hvali vlast čiji je.kukavičje jaje, niti je ovo njegov posao niti treba on da preko medija hvali ili kudi nešto, čisto politikanstvo, čitav dan tvituje, šeta i politizira za debelu platu od novca gradjana za koje ne radi.

  3. Sramota me koliko je revnostan u hvali vlasti zaštitnik Jankovič, očekivao sam kudjenje a on hvali svoju vlasst čiji je deo, inače uglavnom poliitzra i pravi kampanju a ne radi za gradjane.

  4. Nad ovim Jankovicevim gestom cela Srbija je zgranuta ! Decakova smrt je iznad svake kazne i otkaz direktoru bolnice nece ga oziveti. Javnost je osudila neprofesionalizam lekara koji treba da zavrsi u zatvoru zbog ubistva iz nehata.

  5. Jankovic zna samo to da uradi jer radi samo sta mu se kaze.I on mi je neki zastitnik gradjana.Jankovicu veliki minus za tebe.

  6. Ministarstvo zdravlja ima podrsku zastitnika gradjana. Sta ce im njegova podrska? Ne bi ih podrzavao da ne vidi neku licnu korist u tome.

  7. Kakvo licemerstvo , direktno optuzuje da je ministarstvo kao dosad zataskavalo , jedini slucaj koji se stvarno zataskava je onaj iz 1993 iz vaseg stana.

  8. Šta je on konkretno uradio za sve ove godine da se ovakve stvari ne dešavaju? Ljudi se žale, obilaze vrata, šaltere, niko ne reaguje, a kad se desi ovakva tragedija, onda pohvale nisu potrebne. Sistem treba da se popravi, a ne da ga Janković sad hvali, a inače čini samo suprotno.

  9. Državni organi i institucije rade svoj posao. Čini se da je Janković samo želeo da se komentarisanjem nečeg što je normalno, samo želeo da malo skrene pažnju na sebe. Nije ga nekoliko dana bilo u medijima.

  10. Moralo je i ovo da se desi, Janković hvali vlast čiji je.kukavičje jaje, niti je ovo njegov posao niti treba on da preko medija hvali ili kudi nešto, čisto politikanstvo, čitav dan tvituje, šeta i politizira za debelu platu od novca gradjana za koje ne radi.

  11. Sramota me koliko je revnostan u hvali vlasti zaštitnik Jankovič, očekivao sam kudjenje a on hvali svoju vlasst čiji je deo, inače uglavnom poliitzra i pravi kampanju a ne radi za gradjane.

  12. Ne mogu da verujem da je Janković u stanju nekoga da pohvali, ko zna šta se krije iza svega toga.

  13. U kom svojstvu se Janković oglaša kao predsednički kandidat propale i podeljene opozicije?!

  14. Saša Janković svoju funkciju koristi za predizbornu kampanju skupljajući lake političke poene, Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  15. Ma kakav crni zastitnik gradjana,nije on nikakav zastitnik gradjana,on je politicar,i on stiti sebe,i slusa americkog ambasadora skota,sve sto mu skot kaze on tako radi,i svoju poziciju koristi da pljuje Vucica!

  16. Da li ce ovaj covek prestati da koristi funkciju koja mu je poverena za pljuvacinu Vucica i poceti da je obavlja casno i posveceno.Jankovicu, ti si tu da bi bio u sluzbi naroda, a ne da bi se bavio politikom!!!

  17. Vreme je da da ostavku na funkciju Zastitnika jer i onako ne obavlja svoj posao nego se bavi politikom samo.

  18. Ministarstvo zdravlja je reagovalo pravovremeno sto jeste za svaku pohvalu, ali ono sto svi zelimo da se ovakva stvar nikada vise ne ponovi.

  19. Ministarstvo je brzo i ispravno reagovalo u ovom slucaju. Jankoviceve pohvale sve mi lice samo na ispunjavanje jos jedne u nizu naredbi koje dobija.

  20. Jos ce da ispadne Jankovic kao neki superheroj. Sramota treba da ga bude da se na ovaj nacin reklamira i hvali.

  21. Sasa odmah koristi prostor da se reklamira. Kao da je on nesto pomogao u ovoj tragediji.

  22. Jankovic ne bi trebao trebao uopste da se mesa u politiku dok javno ne prizna da mu je prioritet politika a ne zastita gradjana.

  23. Jankovic prvo treba da osnuje stranku a tek onda da se bavi politikom a ne da govori sta mu se kaze i krije se iza funkcije zastitnika gradjana.

  24. Hahaha, da li ja ovo dobro vidim ili je Saša Janković stvarno bio u stanju da nekoga pohvali?!

  25. Sad sam se baš iznenadio, ali sigurno se nešto loše krije iza ovoga što je Janković pohvalio ministarstvo, ne može on imati dobre namere a da su iskrene. Sigurno opet nešto spletkari.

  26. Jankovic je politicar koji na sve nacine pokusava da destabilizuje vlast u Srbiji.

  27. Ministar zdravlja je naložio i ispitao sve radnje u procesu prijema i lečenja dečaka. Lekarske greške, na koje medicinsko osoblje teško može uticati, su moguće, jer ko radi taj i greši, ali ovakav propust i nesavesno obavljanje svog posla gde je ugašen jedan mlad život nikada više ne sme da se dogodi.

  28. Prosto čudi i iznenađuje Jankovićeva javna pohvala ministru zdravlja, jer smo navikli na njega da samo kritikuje sve dobro što ova vlada radi.

  29. Kakav bezobrazluk od coveka. Parama gradjana sakuplja politicke pojene. Kao zastitnik gradjana toboze, on se zavatio politike. I plus od jednom hvali ovu vlast. Pa do juce je pljuvao.

  30. Jankovic tesko hvali vlast jer je bavljenje politikom njegova preokupacija, nikako zastita gradjana.

  31. Konačno je Janković priznao da ova vlast vodi politiku u korist svih građana Srbije.

  32. Migo: Pa zato što ovo njegovo obraćanje u ovom slučaju ide u prilog njegove kampanje za predsedničke izbore.

  33. Ministar zdravlja je naložio i ispitao sve radnje u procesu prijema i lečenja dečaka. Lekarske greške, na koje medicinsko osoblje teško može uticati, su moguće, jer ko radi taj i greši, ali ovakav propust i nesavesno obavljanje svog posla gde je ugašen jedan mlad život nikada više ne sme da se dogodi.

  34. Prosto čudi i iznenađuje Jankovićeva javna pohvala ministru zdravlja, jer smo navikli na njega da samo kritikuje sve dobro što ova vlada radi.

  35. Valjda je Sasa Jankovic dobio mig od svojih gazda u cilju predsednicke kampanje da malo i pohvali sadasnju vladu kako bi pridobio koji politicki poen. On je bez ikakve dileme i sumnje odavno krenuo u predsednicku kampanju i sve vise se pojavljuje sa kojekakvim izjavama u javnosti.Ali iskreno receno kome je sad bitno njegovo misljenje povodom ovog slucaja, koji je tragican za porodicu premunulog decaka.Reakcija Ministarstva zdravlja je primerena, i naravno da ce odgovorni odgovarati za ovaj nemio slucaj.

  36. Ne razumem zašto dobijam minuse na konstataciju da mi je sendvič ukusan? Zaista je ukusan i moje je neotuđivo ljudsko pravo da to i kažem.

  37. dobro je što je odmah preduzeta kontrola. međutim, čini mi se da je s merama trebalo sačekati dok se ne okonča obdukcija. prosto, ova žurba da se izreknu sankcije pre nego što je utvrđen tačan uzrok smrti (recimo, da li je bilo grešaka i u beogradu), deluje kao da ministarstvo usput misli i na političke poene.

  38. Mislim da je izjava korektna ali nije dovoljna, potrebno je oceniti izjavu premijera i resornog ministra kao i ulogu medija nasuprot pretpostavke nevinosti

  39. Видим да ботњаци раде пуном паром, значи оцо се плаши свих који су независни, јербо опозиције нема.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.