Janković: Rast broja pacijenata na respiratoru očekivan, Arena spremna

Ostavite komentar


  1. Elementarni uslovi boravka… zamislte tamo svoje ostatele roditelje.
    Dalje, Dr.Jankovic je autor umotvorina o duplom zavodjenju statistike umrlih na Batutu pa ih otud ima 400 vise nego u zvanicnoj statistici. Takodje otkriva da se ti podatci izmedju ostalog unose po secanju!?!
    Znaci li to da moderni Filip Visnjic kruzi zarazenom Srbijom i posle gusla u Batutu?
    Na kraju kako taj ep prepevava krizni stab i ko je tekstopisac?
    Pitanja bez odgovora.
    Postoji jos jedno. Dana kada je objavljeno da je u Srbiji umrlo 11 ljudi samo na Bezaniskoj Kosi je bilo 19 umrlih sa virusom korone.
    Upamtite ovaj podatak kad ispliva da ponovim 11 naspram 19.

  2. Nečasni režimski slugo Jankoviću, najmanje što, na narodnu polzu, možeš da učiniš je da ućutiš. To važi i za svu tevabiju iz tzv. kriznog štaba.

  3. Epidemiolog je najbolje zanimanje.Može vam se desiti da cei radni vek ne vidite virus ili pokažete svoju stručnos.Ceo život crtate grafikone ko deca na času crtanja.Svi u kriznom štabu imaju telefon za unutrašnju upotrebu gde je i AV i vd predsednica .U Srbiji se ne leče zaraženi već se čeka da neko umre ili naprasno ozdravi (ppstane kliconoša).Nema trajnog imuniteta jer ni grip koji vekivima vlada nije stvirio imunitet.Imunitet krda je za one koji žele da ne daju novac za lečenje.

  4. Ko jos ista veruje ovom rezimskom.tutumraku koji je, ulaskom u tzv krizni stab, pogazio sva nacela i ljudskog i profesionalnog morala.

  5. Duboko u sebi ste znali da utakamice , tenis i pogotovo izbori, vode u ovaj scenario , ali vam papetmaster nije dozvolio da igrate kako bi trebalo .Mislim da SVI treba da se izvinite narodu i nestanete iz media.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.