Janković: Stvarati uslove za roditeljstvo

Ostavite komentar


  1. Janković se meša u sve ko "mirođija" neka i kada ima veze sa nečim i kada nema što potvrđuje da mu treba medijskog prostora za kampanju pošto je skupio potpise poznatih ličnosti koje nisu tek tako dale svoj potpis!

  2. Sada se srpske bebe radjaju u "belom svetu", gde mladi ljudi iz Srbije beze jer nemaju nadu da ce u Srbiji biti uskoro bolje. Bez posla, mladima u Srbiji roditelji daju dzeparac /cesto i penzioneri od svojih smanjenih penzija/ ako stvore porodicu, desava se da i po tri generacije zive u jednom stanu.Pouceni iskustvom koje mnogi iamju sa kreditima ne usudjuju se da kupe stan, i odlaze. Ovi sto se raduju kupljenim /poklonjenim/ Migovima koji bi Srbiju kao Rusku guberniju, koji bi umesto Evrope u Srbiji, hteli Rusiju u Srbiji ne odlaze niti salju decu u Rusiju, vec na Zapad. Pricati o natalitetu, samo kao o radjanju beba, ne vodi nicemu. Srpske bebe se radjaju po celom svetu i sigurno ce tamo i ostai ako se Srbija polako ali sigurno vraca u DEVEDESETE.Sasa Jankovic svakako moze da pomogne, ali samo ako se opozicija udruzi i ako u Srbiji ude pameti.

  3. Janković na sve načine pokušava da poveća svoju popularnost medju gradjanima, ali to mu nikako ne uspeva.

  4. Janković se samo krije svoje interese građana. Nikakav zaštitnik on nije njemu je plata na godišnjem nivou tri milijarde dinara odakle državi da mu daju toliku platu. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  5. ovaj prevarant i lazni zastitnik gradjana samo pokusava da dobije jos jedan glas vise na predstojecim izborima za predsednika Srbije

  6. Nek osnuje svoju politicku stranku i izadje na izbore pa da vidimo koliko ce ga gradjan podrzati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.