Janković: Sve teži položaj novinara koji kritički pišu

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava oglasio se zaštitnik gražana

Ostavite komentar


  1. Novinari treba profesionalno da rade svoj posao i objektivno iznose činjenice,ali je očigledno da Jankoviću se istina i o njemu, opoziciji i onima koji bi da uruše stabilnost Srbije, ne sviđa pa pokušava da se dodvoravanjem medijima politički reklamira.

  2. Lako je laznom zastitniku grasdjana Srbije koji ne radi svoj posao kako treba da pametuje kad svakog meseca stavi 440.000 hiljada dinara u dzep. Postenom gradjaninu sigurno nije dobro kada cuje za njegova primanja, a nema nikakve koristi gradjanin kada mu se obrati za bilo sta sramota velika..

  3. "Sve je teži položaj novinara koji kritički pišu i govore", sto je sigurno tacno. Za razliku od vremena kad su e-novine pisale o "seci platana u Beogradu" za vreme Djilasa a nije ih podrzao ama bas niko od novinara, osim Basare u dva navrata i Zivkova jednom, ako mi nesto nije promaklo. Gde je tada bila kriticka misao? Ili se zbog neceg lakse trpelo pa se nije ni kukalo. Uzgred, u svoj toj hajci na novinare e-novine su jedine potopljene. A kolege novinari ako se na godisnjicu gasenja sete sete, pa neka proslave.

  4. Sasa Jankovic je odlican zastitnik gradjana i treba to i da ostane. Ni slucajno ne treba da se kandiduje za predsednika! Trku treba prepustiti Vuku Jeremicu koga ce Vucic pocistiti u prvom krugu. On je ionako nebitan. Najvaznije je da premijersko mesto dobije Cedomir Jovanovic, a proruske stranke ispadnu iz parlamenta. Kljuc cele price bice sukob Nikolica i Vucica. Tu ima da leti perje. Ako Vucic uspe da pridobije tabloide za sebe, bice dobro, ali to ce ici jako teko, jer je to sve prorusko smece. Uspe li, Cedina vlada nas onda bez problema uvodi u EU i NATO. Konacno, ako se Vucic i Ceda ne dogovore pre ovih izbora, Srbija osta ruska gubernija. A onda nam ne treba ni zastitnik gradjana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.