Janković: Treći pik nećemo izbeći

Ostavite komentar


    1. Odakle ti ideja da je ovo proricanje? Covek je lepo objasnio iz cega je izveo zakljucke. Ako se Nemacka sprema za novi talas krajem godine (znam posto mi je rodjak radi kao lekar u Nemackoj), onda nema ni jedan razlog da mi mislimo da ce nas zaobici. Inace epidemije/pandemije se desavaju vec hiljadama godina (podaci dostupni na internetu, samo malo volje treba da se pretrazi) pa bi bilo lepo da se nesto nauci iz toga i da se primeni. Porediti nesto sa gatanjem u ovom trenutku je stvarno odvratno posto vodi gomilu ljudi u smrt. I ne samo da je odvratno vec zasluzuje i krivicno gonjenje (prelistaj zakon i to ima na internet).

      1. Milose, posto si nas tako lepo obavestio da se Nemacka priprema za novi pik, bio bi red i da nas obavestis da je ista ta zemlja ukinula nosenje maski u skolama.

      2. Gde si ti pročitao da je „Covek je lepo objasnio iz cega je izveo zakljucke“? Pretpostavke, nagađanja, gledanje preko granice. Da li je to vredno kao zaključak?

      3. „Miloše“, šta Vam smeta u Dušankinom komentaru? Moramo svi da se divimo ovom tekstu i izjavama?

  1. Ovo je vec zaplasivanje javnosti bez osnova i bez cinjenica. Koji „treci“? Kako argumentovati da je uopste bilo drugog i kako da se uporedi sa prvim? Ovo nije ozbiljno i nije naucno zasnovano, nego napamet, otprilike i panicenje niskog nivoa

  2. Imali ste 1000 pacijenata u intenzivnoj , a zasto ne kazete dr Jankovicu istinu koliko je umrlo u Nišu. Oko 800 ! I to je Vama uspeh. Uspeh Vaše klinike u 2019. je mortalitet 25%.
    Da ste malo više slušali slušali Vaše učitelje i niste se bahatili i pravili pametni , možda bi bolje bilo.

    1. Profesore sa odeljenja invazivne kardiologije, smesno je ovo sto radite.Jako smesno,jadno,bezobrazno…Sa takvim stavom i jos gore,realizacijom svog zla koje gajite u sebi, ne mozete biti na mestu direktora KC. Nikako.Dzabe blatite sve svoje mladje kolege. Da li imate postovanje ijednog mladjeg kolege? Verovatno sa razlogom ne.

  3. svako ko je iole pametan, ce da se cuva, samo da se ne razboli i padne u ruke, razvaljenog srpskog zdravstva, i srpskih lekara!

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.