Janković: U Srbiji ne sme biti jednoumlja

Tribina o vladavini prava

Ostavite komentar


  1. Nije Jankovic protiv jednoumlja, nego svaki dan smislja novu aferu kako bi bio u zizi javnosti i dobio besplatnu reklamu.

  2. Dragi botovi,
    ogu samo da se nadam da svoj posao radite odgovorno i savesno, kao sto to radi i nas veliki vodja, i da bar procitate tekstove o zastitniku gradjana pre nego sto (sluzbeno ili svojevoljno) ostavite svoj komentar.
    Ko zna, mozda cete vremenom shvatiti da za ovih nekoliko godina hajke nista zaista naisli ni na sta sto ni sami ne biste zeleli za sebe i za svoju decu.
    ozda tada bude bilo nade za nasu pravnu drzavu, nasu decu, nasu buducnost…

  3. Jovana Markovic: Očigledno je da je Janković zagazio duboko u politiku a sve više zapostavlja poslove za koje ga građani debelo polaćaju, i to nije dobro.

  4. Vlast (Vučić) koja je izvela neverovatno drsku i primitivnu akciju u Savamali nije legitimna,
    i činjenica da i dalje vlada govori da je u Srbiji uvedena diktatura.Svemu, pa i svakoj diktaturi mora doći kraj.Diktator bi morao da razmišlja kakva ga sudbina čeka!

  5. Vece jednoumlje od Evropske Unije u Srbiji nema,zemlja i narod koji ce nestati sa ovih prostora,jet olos elita i kolonijalni upravnik Rade ono sto ubrzava nasu propast,ovde se politicka vidi samo kolki je moj deo

  6. Svaki put kad se umesa u politicke teme pokazuje da ne shvata svoju ulogu u drustvu.Ako vec planira da se kandiduje neka kaze otvoreno,a ne da mudro cuti i koristi napade za reklamu.Samo,ako se odrekne mesta zastitnika,ko li ce trositi njegovu ogromnu platu…

  7. Slažem se, jednoumlje je opasno. Društvo može napredovati samo uz kritiku, srećom da ne živimo u apsolutističkom društvu poput komunističkog, kao nekad.

  8. Nije istina da ne vidi da Srbija napreduje ,nego on to ne zeli da vidi prosto mu je krivo sto Vicica narod gotivi i podrzava dok njega nikada nece.Pa novinarima daje neke glupe izjave tek da malo skrene paznju na sebe.

  9. Da,sve sto pominjete nije nastalo sada. Zasto mislite da svo to blato gomilano decenijema treba i mora da resi ova vlada? Vucic nije supermen iako se polomi od rada! Sto bar nesto nisu resavali vasi obozavaoci?

  10. cuti ti NE(zastitniku) gradjana, videli smo kolika prava imamo. Znamo mi sta je tebi, blize se izbori pa pokusavas da dobijes glasove napadom na premijera i laznim predstavljanjem sebe! Losa ti je kampanja!

  11. Ovaj Jankovic vise nije nas zastitnik vec kandidat za perdsednika koga placaju americki tajkuni trebalo bi da vrati bar pola plate jer ga papreno placamo za lencarenje i nerad .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.