Jankoviću pretnje smrću

Ostavite komentar


  1. Žalosno je ovo što se događa Jankoviću.Izgleda da u Srbiji ne može da opstane normalan čovek.Ovo je uradio neki Vučićev bolesni bot.Očekujemo da Janković napravi pokret.Posle ovih pretnji nemojte se obeshrabriti.Njihovo vreme je prošlo.Samo napred.

  2. Kako pateticno pismo. Koliki idiot moras biti da nekome pretis, narocito coveku koji nema nikakvu vlast. E sad, nesto sumnjam da je to uradio neko ko kupuje informer i gleda Pink. Pre ce biti da je to neki bot uradio, kako god. Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno. Sad ce Alek da mu posalje policiju i da prica:" Niko ne sme da preti, ja cu sve da stitim, cak i one koji rade meni o glavi i protiv Srbije". AV kao Isus! New level!

  3. Ovaj scenario smo već videli a kada bude izašao rezultat biće isto kao i Pajtić na marginu društva gde ćeš zauvek i ostati.

  4. Znate onog Cobana Koji je Vikao Vuk pojesce mi Ovce. A vce su bile na broju, a on se nakraju smejaonarodu jer ih nasamario.

  5. To je Jankovićeva loša izmišljena priča. Samo da bi bio u centru pažnje.

  6. Da je ozbiljno ugrozen potrazio bi pomoc oko rasvetljavanja ko mu je uputio pretnje pa cak mozda i zstitu koju bi dobio.

  7. Inteligentan i uporan, Sasa Jankovic je trcao iscrpljujucu i neravnopravnu trku i posteno osvojio solidno drugo mesto. Vidim ga kao jednog od najozbiljnijih politicara koji ce, nadam se uskoro, zameniti olinjale Vuline, Vucice, Dacice i sl.

  8. Sta reci ?! Zar ovo sto citamo nije vec bilo u Beloj ladji, zar i Sojic nije bio "pokradjena", zar i Sojicu nisu pretili smrcu. Dajte molim Vas smislite nesto inteligentnije.

  9. Je l““ moguće da i ovaj sajt opsedaju SNS botovi. Kako to da kad postoji neka navodna pretnja usmerena ka Vučiću a iz aviona se vidi da je izrežirana farsa onda je to kuku lele napad na državu, jadan on, a kad se preti Jankoviću onda on to sam sebi radi? U ostalom šta je sa tim je l““ otkriven neko zbog onog oružja u Vučićevoj blizini? Nije, jer je farsa. A Jankovića razumem zašto nije otišao u policiju, jer su njihovi odgovori predvidivi. Mada je mogao da ode da vidimo tu sramotu još jednom. Šta da neće možda da ga zaštite kao Brankicu Stanković? Kakav život vodi ta žena, dokle se s tim stiglo? Tako efikasnu policiju imamo ili šta?

  10. koliki je samo strah vucicdacicevaca vidi se iz vazduhoplova ,sta ces to je borba za opstanak onih 100evrica diplomaca i 200 evro doktora koji su za sicu dosli do visokih skola a zaposlise se preko lepljenja plakata ,,sad imaju fobiju od bilo kojeg politicara koji ce drzavu dovesti u red a njima diplome nece vredeti ni za poljski wc jer su stampane na deljem papiru.mozete vi vasu propast odlagati al ce ipak jednog dana zakucati i na vasa vrata,neki novi sudije,tuzioci i policajci.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.