Jarboli, panorama, rolerkoster, akvarijum – vašar ili javni objekti?

Javna sednica o planu za sportsko-kulturne sadržaje na 90 hektara “Parka prijateljstva” na Ušću

Ostavite komentar


  1. Foliću end company ni termiti nisu,,dorasli,u svojim,, stručnim,,i nadasve uglavljenimm,interesima za ,oporavak,i i,unaprešđenje,, sadržaja beogradske nahije a posebito,,,zalahgajima,,po volji,,spasitelja,, nacije,, počevši od,,ajfelovski,,,položene specijalne,kapsule,,. .,,čudo,da je,LEX SPEIJALI, SADA I DORAĐEN BAŠ OD ISTIH ,,GENIJALACA,Za Savamalske,,junake,Fantomaškog smera ui sve njegove,specijalne aktivnosti, na ,,arhitektonskom,uređivanju,, na opštini Zvezdara. Kol,ko je ,debela ta ,,folija,,, za,,preporod,, Beograda,, ili DA predpostavimo s koji,,SLUČAJEVIMA TUŽILAC NESME NI DA POMISLI DA SE BAVI PO ZADUŽENJU,, RADNOG MESTA,jer su Braća,,po,,mrljama,.

  2. Najveći park u gradu su već osakatili tako što su posekli staro drveće sa divnom krošnjom i zasadili ponegde neke male sadnice koje su se mnoge posušile jer ne mogu opstati na ledini. Beogradjani, ne smemo im dozvoliti da nam park potpuno unište i zabetoniraju sa odavno, u svim gradovima koji ih imaju – neisplativim akvarijumima, ružnim rolokosterima i stambenim objektima ! Zaustavimo sektu SNS mafijaša pre nego bude kasno !

  3. Pozdravljam ideju i predlazem sledece: da se u akvarijumu otvori stalna izlozba pod nazivom „Fitoplanktoni balkanskog okeana“ i tu izlagati poslanike narodne skupstine.. Ministri Vulini da prevoze gondole. A na vidikovcu da stoji sam predsednik, nesto kao pandan (Po)bedniku.

  4. Bolno bi bilo da se tamo održi još jedan koncert filharmonije. Vašar će da upotpuni kulturološku sliku koju imaju.

  5. Све ми се више чини да власти провинцијализују Београд, све мање ми личи на велеград. Обожаваоци бетона уништише љупки Цветни Трг, рамахаше се бетоном на Славији, а на шта ће личити Трг Републике, остаје да се види. Гондола, јарболи, потенцијални стадион и остале паметне и скупе идеје плаћамо ми, а тротоари …. мислим да их нема ни у најзаосталијој држави. Лепо су Иљф и Петров рекли да се свет дели на аутомобилисте и пешаке. Наше власти то схватише дословно.

  6. Foliću , može jarbol, ali da se ti svakog dana penješ uz njega-da održavaš kondiciju, pre negošto smisluš još neku glupost.
    Stidi se tvoje fakultetske diplome.

    1. Da se penje, nego sta. Ali i ida sroci studiju kojom ce obrazloziti cemu ta motka? A sta je sa spomenikom G.Vesicu?! O tome se nedovoljno diskutuje! Nedopustivo!! Lik koji je najavio prekopavanje gradskih ulica i trgova na pocetku zime. Betoniranje kojem ni zima, sneg, mraz… ne mogu nista. Mora taj spomenik, slican onom patrijarhu Pavlu. .. Taman Otac krenuo da sedne, kad mu izmakli stolicu, pa ostao da lebdi…. Alisa u zemlji cuda? Ma, kakvi. U Srbiji. U Beogradu.I ssire.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.