Tužiteljka Jasmina Paunović dobila disciplinsku prijavu od Nenada Stefanovića zbog izjave za „Danas“

Ostavite komentar


  1. Sramota srpskog tužilaštva. Još jedan u nizu SNS jurišnika koji do pozicije dolazi me znanjem beć beskrajnim i beskomrpomisnim poltronstvom.
    Zašto gospodin sudija ne prijavi svog šefa , predsdnika države koji svakodnevno komentariše sudske postupke koji nisu okončani i donosi presude pre svih sudija i sudova. FUJ!

  2. Nadam se danu kada će tužiteljka Paunović, izdati nalog za privođenje Stefanovića i ostalih poslušnika sns sekte

  3. Tako tipično za bahate i sujetne naprednjačke mediokritete. Lično izabrane od strane A Vučića.

  4. Ovog dooooobro zapamtiti, podvući crvenom olovkom, da se ne zaboravi, kad se dese promene, sledeće godine, da se otpusti i da odgovara za sve protivzakonito što je radio!

  5. Mislim da je krajnje vreme da gospodin nazovi tužilac VJT Nenad Stefanović shvati nikom sveća nije gorela do zore i da će sva njegova nepočinstvva na svetlo dana /razni dupleksi placevi po Beogradu može on to prenositi na rodbinu ali narod peva sve se zna i onda radi se ono što se mora/.

  6. Ovaj Stefanovic jaci od ĆEĆE, on juri ne samo unutrasnje neprijatelje, nego napada i Svoje tuzioce, jos da mu je da ima i milicijsku znacku, daleko bi doguro ,, kakva Severina, kakvi atentati,,

  7. Bez obzira na sve, osoba koja političku podršku traži u stranim ambasadama, nema kredibilitet da nam se nameće kao lider ili bilo šta. Kroz istoriju se takav koncept pokazao pogubnim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.