Javna izvršiteljka izbacila porodicu iz stana u beogradskoj ulici Bulevar kralja Aleksandra

Ostavite komentar


  1. Po našem zakonu ni podstanar ne sme da se izbaci usred zime, iako nije platio kiriju. Ne znam po kom osnovu je ovo moguće!?

  2. Privatni izvršitelji samo ubrzavaju pravdu.Svi ih mrzimo ali oni završavaju posao koji sud oteže dok smo zovi.

  3. zato 17.12. na izbore pa da vam se vrati stan..eto nasilnostvo nad gradjanima eto i inda kraj toj sluzbi onima sto nas snimaju po parkiralistima i ovim ,, kom redarima…a i takozvanim ,, kao paziteljima kuca zgrada,…ko da smo mala deca ..njima se placa a sta onda radi Stambeno sta, jel ovi oce da uruse stambeno….eto cak nam hoce da nature neke obaveze bez vezne..a ovoj porodici podrska da se vrate u svoj stan….a sta je povod ovom sta…sta je tu trazila policija ovo je kriminal pise da sud ima rociste 14.12 sad je 1.12

  4. @Penzioner, DA LI???????? Danas je 1.12. 2023, kazu zakazano u Visem sudu za 14. 12. 2023, sta ona izvrsitelji ubrzavaju????? Bice da je nesto drugo u pitanju a ne ubrzavanje rada sudova. Ziveli

  5. Na izbore ! Masovno !
    Da dovedemo u red hajdučiju izvršitelja, i da izbacimo porez na imovinu za jedini stan koji čovek ima, ili za ono što je dobio u nasleđe.
    Da se rešimo ove pljačkaške vlasti.

  6. 17. 12. mislite o tome. To je dan kada mozemo oterati ovo zlo koje nas je snaslo, dan kada cemo zaustaviti privatizaciju izvrsnog i ostavinskog postupka, upisivanje u katastar samo preko sns sekti bliskih lica za masne prozivije koje su se ranije slivale u budzet a danas u privatne dzepove.

  7. Umesto da se bore protiv kriminala pandurcine ga sprovode asistirajuci izvrsiteljskim kriminalcima.

  8. Medju prvim potezima nove vlasti, makar i privremene, je ukidanje privatnih izvršitelja i temeljna provera porekla njihove lične i porodične imovine od dana dobijanja licence.

  9. Mi o vuku, a javni izvršitelji(privatni i sudski) derikože i secikese-na vrata !

  10. Neznam o cemu secradi. Ko tu kaze a ko maze. Kako, ako je zakazano rociste za 14.12.23. kako moze uzvrsiteljka danas da ih izbaci, o cemu se tu radi. Kako policija moze tu da intervenise ako nesto nije pravosnazno. Uzas, te izvrsitelje trrba ukinuti. Otimaju, hwfni drugima bMestaju otete stanove, pa ih kupuju po bagatelnim cenama. Pljacka, nista drugo,u sred zime izbacuju ljude, ima li neko Obasanjo za to.

  11. Po ovome sto sam procitala ne mogu da delim pravdu ovde je nesto dublje u pitanju ne samo povrsna prica rekla kazala…..Zasto se izbacuju? Gospodo sto komentarisete sta je uzrok da se izbacuju samo gledate posledice i na osnovu toga komentarisete

  12. Poruka za izvrsitelje zasto ne popisu Direktnu banku zbog krivicnog dela podmetanja falsifikovane menice to je moj slucaj iako imam sudsku odluku donetu u moju korist banku to ne zanima sramota samo je napad na gradjane sramota

  13. Pa da li je ovo moguće,ako je to tako ,mi smo ozbilno posrnulo društvo i tom društvu nema mesta pod ovim nebom,nek nam je bog upomoć

  14. Ja ne razumem ove komentare. Ovako polovicne vesti dovode ljude u zabludu. Izvrsiteljka radi svoj posao, tj sprovodi izvrsenje na osnovu resenja koje je doneo sud u izvrsnom postupku. Ovo drugo resenje koje se ceka nema veze sa sprovodjenjem izvrsnog postupka. Najlakse je napisati bagra, lopovi itd bez ijedne relevantne informacije.

  15. @Sss
    Volela bih da vidim da vam godinama podstanar ne placa kiriju sta biste rekli, jer “ ne mozete da ga izbacite iz stana“ pritom ne placa ni racune u tom stanu i onda vi postanete duznik prema Infostanu, Edb-u itd.
    Izvrsitelji MORAJU da postoje ako cemo da budemo civilizovana i normalna drzava.

  16. Iluzija promjene vlasti sve manja na bolje pa izvršenja na dužnicima postoji u evropi stotinama godina imali smo iluziju sa DOS-om posle slobe ,posle Vučića biće raj u Srbiji

  17. Jezivo, gori su od zelenasa, banda secikesa najgorih, sa sve ‘narodnom’ policijom koja im asistira samo siromasne i socijalno ugrozene gradjane izbacuje na ulicu, prokleto im sve to oteto bilo

  18. Ogorčeni smo što pred pravdom, sudstvom nismo svi jednaki. Kakva god da je presuda zakon kaže zimi se niko ne može izbaciti na ulicu. Gospoda izvršiteljka pred faraonom dokazala i pokazala svoju snagu i privrženost gospodinu „Doveka“.

  19. Jel to panduri izigravaju „gorile“ izvrsiteljskoj mafiji,nazalost placeni su nasim parama.

  20. Шетамо и протестује о за све друго анове најважније ствари превиђамо. Ко не дозвољава протесте против извршитеља и њихово укидање? Зна се, ЕУ! Извршитељи су ударна песница сваке демократије!

  21. Stanare ne treba izbacivati u toku zime, bez obzira na rešenje suda. Izvršitelji treba da procene kada će primeniti neko rešenje. Jer mnoga sudska privremena rešenja su doneta na osnovu nepotpune dokumentacije, a po zahtevu neke moćne stranke. Svaki puta kada izvršitelj obavi svoj posao dobija veliku premiju i to je njihov motiv. Izvršitelja ne interesuje konačni ishod sudskog postupka, zato se i ponašaju na ovaj način.

  22. Itvrsitelji su naj vece zlo koje nad je snaslo. Ko ih je doveo???
    Treba ih ukinuti ili im smanjiti nadleznosti.
    Ostavite ovaj napacen narod sa vasom „pravdom“

  23. Vi sto mislite da će posle 17.12 da se zaustave izvršitelji, pa njih je DS i stvorio, vremenom su samo usavrsavali svoje nasilne metode.

  24. @Tanja Vi branite ovo neljudsko ponasanje izvrsiteljke dajte molim Vas. Sta bi Vi uradili da je vas tako izbacila ili nekog od vasih prijatelja ili porodice? Molim Vas ne branite nikog, a mozda ste Vi u toj bransi

  25. Stan je prodat ona ima procenat, ako ga ne iseli slede joj batine.
    A i sud nije nikakav sudije i advokati baš nemaju obraza ali ovo sad je dno dna kriminal.
    Kad vučić kaže da nema 2 minuta na kameri i on sudi i paradajz doživi stres šta falje.

  26. 17.12. Podhitno ukinuti Izvrsitelje, naplacuju diplu tarifu za svoje usluge od glavnog duga

  27. Ne sme se porodica izbaciti na ulicu ako mu ne obezbede privremeni smestaj ili ako nema jos jednu stambenu jedinicu.Ovome se mora stati na put.Izvrsitelje ukinuti jer uzimaju debele pare procente kupuju stanove.Narod na ulice i menjati ovaj zakon pod hitno.

  28. Извршитеље треба укинути и усвојити закон о стечају за приватна лица.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.