Održan „javni čas“ ispred Ribnikara: Prisustvovali i učenici odeljenja koja prethodna dva dana nisu išla u školu

Ostavite komentar


  1. Ta škola spada u „elitnu“ ( po čemu?, al’ ajde da je tako zovemo) i vidimo kako „rade“ nastavnici/direktori/pedagozi /psiholozi. Šta mislite kako „rade“ u ostalim – neelitnim školama? Jedno ispitivanje bi pokazalo poraz tih profesija. Sve im se svelo na – hoćemo veće plate. Da se posvete, stručno i s ljubavlju, deci to radi 10% njih. Ne aboliram ni veliku većinu roditelja koji se ne posvećuju deci u meri da ih nauče šta je ok, a šta nedopustivo.

  2. Kakvo poniženje za ubijen decu i njihove roditelje iz Ribnikara. Sve se posle masakra svelo na lažna obećanja i osećanja države. Džaba policajci ispred škole pa jedan policajac nemože da kontroliše 200 djaka u jednoj smeni. Treba da država odvoji pare od poreza gradjana da se postave detektori na ulazima škola. A te bolesne u mozak što nose noževe i drugo oružje zatvoriti na lečenje dok sebe dozovu pameti.

  3. Smatram da razredne staresine,pedagozi i psiholozi ne smeju da rade kvalitetno svoj posao ,zbog uticajnih roditelja i roditelja bliskih vlasti.Oni bi odmah intervenisali,jer su i oni i njihova deca nedodirljivi.
    Kada se izanaliziraju sva tri slucaja ,vidi se da su to deca penzionisanih vojnih lica,policajaca ili coveka kome je hobi vatreno oruzje .Deca su odrasla pored vatrenog oruzja, sto im daje osecaj moci,da budu gospodari zivota i smrti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.