Jedan od pet miliona: Dozvolićemo Malom da bude lažni doktor još 17 dana

Ostavite komentar


  1. Niste u stanju da izračunate ni rokove. Ili je u pitanju neznanje, javašluk, ili namera da se proces umrtvi. U svakom slučaju bruka za BU. Srbija više nema ni jednu pouzdanu i stručnu instituciju. Ponovo ćemo đake slati u Beč, Pariz, Prag i druge gradove da se nauče i vrate, pa da napravimo državu. Ovo nije država, ovo je provizorij.

  2. Bog neka bude sa vama deco, vi jeste pametni, ali ovi su kvarni i drže mač u rukama…

  3. Šta će nama sorabima Univerzitet i studenti!?
    Imamo spc i više nam ne treba!

  4. Gledam ovu nadobudnu Milu Jovanovic kako beskrupulozno, bezobrazno i prostacki krci sebi put u politiku?! Postavljam sebi pitanje, ko je ona? Da li je ona iznad insitucija, koje se bave tim poslom? Da li ce od ovakvih zavisiti svi doktorati od 1945, a mozda i ranije?! Ako se drugarica Mila, ovako „skojevski“, lati posla, mislim da ce Srbija ostati bez doktorskih titula. Osim, mozda njene malenkosti. Ne mogu da verujem koliku dozu bezobrazluka i drskosti poseduje ova mlada osoba?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.