Jedan od pet miliona: Od Rektorata tražimo stav

Ostavite komentar


  1. Drugi diktiraju i nalaze se iza studenata.Stalno neki zahtevi suludi.Kada ce kraj ovoj igri bez granica.

    1. Ne laprdaj gluposti, što nisi osudila upad od tvoje stranke na Univerzitet! Muka mi je od vas poltrona.

    2. MikaO Keti, ti očigledno ne znaš ništa o univerzitetu u Beogradu, niti o 1968 godini, onda bolje ćuti! kaže:

      Greška! Univerzitet ima autonomiju, a Rektorat samo upravlja poslovima univerziteta, i ima onoliko autonomije koliko i ceo univerzitet! Jesi li ikada bio student?

  2. i studenti koji bi da se bave svojim obrazovanjem traže od vas da oslobodite institucije i da sklonite marsovce koji studiraju 15 godina jer su loš primer budućim i sadašnjim brucošima i studentima

  3. Bravo studenti,morate se boriti jer sutra ako ovako ostane vaše diplome neće ništa vredeti,jer će u svetu misliti da su i one plagijati.

  4. Milica, Keti, Dare, Zorana, Hedona,,,,, da bi ste nesto komentarisale, o necemu polemisale, iznosile svoja misljenja, neophodno je da poznajete aktuelnu materiju? Vasi komentari govore da vi pojma nemate a ili dobrovoljno ili po naredjenju iznosite i plasirate gluposti i razotkrivate svoje plitkoumlje?

  5. A imaju li ovi studenti stav i principe? Da li je normalno od rektorke tražiti stav, a ponašati se kao vandal? Ima li kraja licemerju?

  6. Od Rektorata pravite cirkus. Igrate se sa studentima i ljudima, koji zbog vase neozbiljnosti ne mogu da obavljaju svoje duznosti normalno.

    1. Rektorat vec jeste cirkus u kome jedna Gordana Ilic Popov moze da bude prorektor, Dragan Simeunovic da vodi magistarske i doktorske studije pri rektoratu, Ivanka Popovic da bude rektor… To je cirkus sa sve majmunima, lavovima i zonglerima. Nista drugo. Sramota za BU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.