Jedan od pet miliona: Profesor beogradskog FON-a studente nazvao teroristima

Ostavite komentar


    1. Da završe FON? Pa ko će im to priznati nakon ovoga? Ko će želeti tamo da se upiše sledeće godine osim botova?

    2. Milorad:Po tebi bi trebalo da ih država odškoluje pa da dignu sidro i odu iz Srbije.Ala ti je dobar predlog.

  1. Jel taj crnogorac verovatno jeste I laje I pase u Srbiji….razbice se i to teroristicko gnezdo.

    1. Veliki SSSR razbila je GRUPA Z sacinjena uglavnom od NERUSA. Veliku Jugoslaviju razbio je Crnogorac rodjen u Srbiji. I malu Srbiju nastavljaju da razbijajaju Crnogorci koji su se navukli kao drvotocac u sve nase institucije.
      Ko je bre tom Vujosevicu dao pravo da cvet srpstva ljaga lazno ih etiketirajuci kao teroriste. Zar ga za to placamo da nam zabija noz u najvrednije. Sve to treba najuritu iz Srbije, u suprotnom Crnogorci ce nam rasturiti i ovo malo drzave.
      Podhitno treba uvesti pravilo kao u Americi-da onaj ko nije rodjen u Srbiji i nije ziveo ovde u kontinuitetu najmanje 25 godina ne moze da vrsi ni jednu zvanicnu funkciju u vlasti i drzavnoj sluzbi. Inace ce omladinu da nam pljuje i razjuruje ko stigne. I uz to drzavu pljacka ko stigne.
      A, Crnogorci su u tome najrevnosniji, jer nema naseg neprijatelja sa kojim se oni nisu udrzili protiv nas. Naravno, cast izuzecima, medju koje ubrajam i ovog profesora Miliju Suknovica. Medjutim, i on je rodjen u Crnoj gori, pa valjda je dekan FON-a mogao da bude neko ko se rodio i ziveo u Srbiji. Zar smo mi Srbi toliko nepodobni za vlast u svojoj zemlji, a ceo svet smo snabdeli intelegencijom,i kadrovima od inzenjerskih tehnologija do sporta. Nesto je trulo i bolesno u nasem sistemu. Ili je u pitanju nevidljiva zavera kojom se najumniji i najsposobniji kadrovi rodjeni i stvoreni u ovoj drzavi sprecavaju da vladaju i upravljaju njome, vec se sistemstski oni progone kako bi sluzili drugim drzavsma koje u njih nisu ulozile nista. Mozda bas u tome i lezi tajna naseg zaostajanja za razvijenim drzavama i stalnog neuspeha Srbije u medjunarodnoj politici, domacoj ekonomiji, nauci. Svemu, jer nam tudjin odlucuje kako cemo upravljati rezultatima svoga rada. Na neki nacin mi smo u pasivnoj okupaciji, koju nam je jos nametnula Komunisticka partija i koje ni danas ne pokusavamo da se oslobodimo. A, bili smi u stanju da se oslobodimo Turaka, Austro-Ugara, Nemaca…Samo nismo unutrasnje ikupacije.
      P.S. Samo bez cenzure

  2. Koliko je to profesor toliko sam ja Napoleon.
    Nek se zagrli sa mićom megatrendom i dobacuje frizbi onoj roze spodobi ….

  3. profesore,urusavate kredibilitet jednoj takvoj ustanovi kao sto je Fon.Posle vasih izjava ce svaki normalan roditelj da se zapita da li da njegovo dete upisuje takav fakultet gde ste vi profesor………

  4. I sad se čudimo što je FON spao na takve grane, kad je na njemu sve Atlagić do Vujoševića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.