Jedan trenirao boks, drugi krenuo očevim stopama: Ko su Kostadin i Nikša, sinovi Zvezdana Terzića koji su danas uhapšeni? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, potvrđeno je Danasu iz Tužilaštva.

Dana 19. oktobra, zbog događaja od dana 17. oktobra, braća Nikša Terzić i Kostadin Terzić, kao i L. K, privedeni su zbog nanošenja teških telesnih povreda U. J. (37).

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora “Crvene zvezde” Zvezdana Terzića u centru medijske pažnje nalazio se od ranih tinejdžerskih dana zbog svoje veze sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom pevačice Svetlane Ražnatović.

Od decembra 2022. godine, Kostadin Terzić se nalazi na poziciji potpredsednika kluba OFK Beograd, koji igra u Prvoj ligi Srbije (drugi rang takmičenja).

Pre toga je u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) bio predsednik komisije za implementaciju VAR sistema. Nezvanično, iz FSS-a ga je oterao aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi, zbog čega je od tada navodno u sukobu sa Zvezdanom Terzićem.

O najstarijem sinu Zvezdana Terzića ne zna se mnogo, budući da je Nikša sam jednom prilikom priznao da mu medijsko eksponiranje ne prija.

Međutim,  on se našao u centru pažnje i kada su mediji preneli da je u februaru 2018. godine automobilom oborio pešaka koji je sa navodno više od jednog promila alkohola u krvi pretrčavao put van pešačkog prelaza u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Ono što se zasigurno zna jeste da je Nikša Terzić profesionalno trenirao boks.

„Boks je plemenita veština koju pre svega moraš da razumeš i iskreno voliš da bi se bavio njome i bio uspešan“, rekao je Nikša 2016. godine u intervjuu za Kurir.

Inače, Nikša Terzić, prema nezvaničnim informacijama koje su preneli pojedini beogradski mediji, radi u Bezbednosno-informativnoj agenciji.

Zvezdan Terzić ima i treće dete, Mašu Terzić koja se u epicentru medijske pažnje našla upravo zbog svoje dugogodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, sinom pevačice Svetlane Ražnatović.

Podsećamo, Nikša i Kostadin Terzić uhapšeni su u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, što je Danasu potvrđeno iz Drugog OJT.

Sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde negirali su krivicu u slučaju prebijanja U. J, a Drugo OJT podnelo je predlog za određivanje pritvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari