Jedan trenirao boks, drugi krenuo očevim stopama: Ko su Kostadin i Nikša, sinovi Zvezdana Terzića koji su danas uhapšeni?

Ostavite komentar


  1. Tragedija sta ova napacena drzava mora da trpi. Svi se uhlebili preko stranke tj.SNS firme i zive na visokom nivou na grbaci svih nas.

  2. Eto,jel vidite,da u Srbiji nema priligovanih???
    Znaci postoje zakoni i red se postuje,u kom si Ti Tato,Ti Bato i JA !!!

  3. Novinarski superstarovi… Dajte nekad neki članak o normalnim ljudima i njihovim zivotima na naslovne strane ili o nekim stvarno izvanrednim…

  4. Nista neobično pa i tata im je bio uhapšen i neko vreme bio u pritvoru. Optužbe su bile ozbiljne a konačno rešenje vrlo uobičajeno tj neozbiljno. Zato srećan rad i živela srbija

  5. Veći je procenat uspešnosti u letovima u kosmos nego u hapšenju moćnika u gradovima Srbije.

  6. Cekaj bre… ako je jedan Terzic bio sa Anastasijom Raznatovic a Masa Terzic bila sa Veljkom Raznatovic, sta su onda jedno drugom troje Terzica pored toga sto su braca i sestra…ko je kome tu surnjaja a ko zaova, jetrva, pasa i surak . Nikad mi to nije bilo jasno pa ako ima neko ko je provalio one dramove moze mi objasniti i ovo. Unapred zahvalan.

  7. dno dno dna, ovog odmah napolje iz te službe ..dno dno …koga zapošljava ta služba ….koga……to treba pročistiti sve ……

  8. E moja Srbijo međ šljivama.
    Kojekakvi Vučići, Dačići, Terzići.
    Strašno.
    A ti Srbijo…….!!!!!!!

  9. Jbt pa ovo nije normalno da kriminalac poput Zvezdana Terzica ima sina u BIA, ovaj drugi u FSS pa ludnica od države, još sam samo ovu očekivao da radi nešto u Vladi Srbije

  10. Sad je.prilika da.pravosudje bude efikasno, a.ne da dopuste da.predmeti zastare -, kao.u slucaju starijeg Terzica, pa i Čovica…Ta dvojica vode velike klubove i vaspitavaju mlade,.kako na stadionu tako i van njega..
    Vidim da se i Čovicev sin negde potukao, a izvestaj.Anketnog odbora o kradji para namenjenih Kosovu nikako da dodje na dnevni red Parlamenta, a..vec drugi mandat ističe…Zašto bar damas ne piše o tom.Izvestaju na ok9 hiljadu stranica..
    Mi koji smo izbegli sa Kosova ocekujemo da se ta kradja rasvetli…

  11. Sutra naslovi : „U. J. (37) izjavio da je sam sebe izlomio kao zvečku, jer je imao više od 1 promila alkohola u kriv…“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.