Jedini kriminal jeste rušenje naših objekata

Vlasnici srušenih objekata u Hercegovačkoj ulici demantuju da su imovinu stekli kriminalom

Ostavite komentar


  1. Ovo ce biti najvazniji ispit stare nove vlasti ili bolje receno SNS-a pa na sledecim izborima koji ce opet sigurno biti prevremeni, jer kod nas nista nije pravovremeno, narod ce ispostaviti racun za bahato ponasanje. A poznajuci isuvise dobro domace pravosude, ovaj slucaj ce se vuci po fiokama tuzilastva (ako uopste) i sudovima do sledecg saziva vlade ali ne ovog poc.juna!

  2. Sramota. Čak i da su objekti stečeni kriminalom način na koji je sve uradjeno je sramotan. Neka sruše vikendicu predsednika Srbije i njegovih sinova.

Ostavite komentar


Društvo

Skupština Republike Srbije

„Srbija u Frankofoniji“: U Domu Narodne skupštine otvorena izložba o kulturnim i diplomatskim vezama naše zemlje

U Domu narodne skupštine danas je održana svečanost povodom otvaranja izložbe "Srbija u Frankofoniji", koja kroz 126 stranica kataloga i oko 60 panoa ističe neka od najsvetliijih poglavlja kulturno-istorijskih, diplomatskih i političkih veza Srbije sa zemljama članicama Frankofonije poput Francuske, Monaka, Švajcarske, Кraljevine Maroko, Tunisa, Egipta, SAD, Кanade, Кonga, Sejšela, Malija, i mnogim drugim zemljama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.