Jelena Zorić o „Jovanjici“ u Utisku nedelje: Postojala ideja da se imanje zapali, Koluvija naoružano obezbeđenje pravdao pričom o Romkinji pričom o krađi krastavca i paradajza

Ostavite komentar


  1. ..Pomislio sam da je Jelena ‘digla ruke od Jovanjice…no dobro je da nije… Nadam se da ce se kad tad raspetljati ta ‘zamrsena kudelja ..i krastavci, da se vec jednom stane na kraj tim Romima koji nemilosrdno svojim ‘ponasanjem izazivaju povecane troskove , koje svi mi gradjani placamo, da bi se ocuvao rod na jedno takvom ’eminetnom poljoprivrednom dobru…

  2. Zena je super. Svaka joj cast na hrabrosti koja je neophodna za bavljenjen istrazivackim novinarstvom. Ali gledajuci je tokom cele emisije,posle nekog vremena postaje vrlo neizdrzivo i iritantno njeno konstantno gestikuliranje rukama.

  3. A Đuka Bizon preuzeo da bude advokat odbrane,toliko o pravdi i moralu

  4. Javnost u Srbiji se opredelila da ne živi u devedesetim godinama prošlog veka, valjda je to posle dugog perioda svima objašnjeno. Možda treba obnoviti gradivo.

  5. Ogromna zamerka voditeljki, zašto nije pitala vlasnika plantaže, koji se uživo javio u emisiju, zašto nije dao šifru za otvaranje četvrtog telefona, šta li se u njemu krije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.