Jelena Ćuruvija: Istina o ubistvu mog oca je za našu političku stvarnost preteška, lakše je da se meni zapreti

Ostavite komentar


  1. Strašno, šta svakom od nas može da se desi ako ne aplaudiraš kad treba.

  2. Ja duboko verujem ,da istinu , zna Momcilo Djorgovic , saradnik tajnih sluzbi. Ujedno i ortak u poslovima s Curuvijom , dok ga nije izdao i prevario…

  3. Da nije toliko tužno, bilo bi smešno. Neki zli „ljudi“, koji bi, da imaju savest, na njoj nosili ko zna kakva nedela, traže odštetu za povređen ugled??? I čast??? Možda takvi imaju ugled među ubicama i zločincima ali među većinski normalnim ljudima „uživaju“ samo gađenje i prezir jer drugačije nije moguće.

  4. Ima jos zlocina, ili da kazemo teskih zlocina od strane iste „vrline“ koju stite strukture vlasti, jer ocigledno te strukture stite sebe, npr. ubistvo dece u kaficu Panda u Peci, 1999. I po navedenom zlocinu, zlocinac AV je javno priznao da ima saznanja o tome, ali da ne sme da prica, pa u kojem kosmaru zivi Srpski narod pa da predsednik ima saznanja o ubistvima nevine srpske dece a da se ne moze izjasnjavati po tom jer se proizvode teske politicke implikacije. Pa sto narod kaze, budalama ne treba sjahati ni nizbrdo.

  5. Ipak se zna ko je u tome ucestvovao. Imaju imena a to je dovoljno za vremena koja dolaze.

  6. Ko sve danas misli da ima čast koja je za odbranu…nama je još i dobro kakvi smo.

  7. Moje jedino pitanje je kako mi obični ljudi možemo da joj pomognemo, ako možemo, hoćemo

  8. Srpski fasisti su joj ubili oca a sada prete njoj. Negiranje genocida u Srebrenici, negiranje zlocina prema Srbima kao sto su Ivan Stambolic, Curuvija, Djindjic, Oliver Ivanovic, Cvijan …. nema kraja. Ista fasisticka banda koja ima podrsku iz Moskve ubijala je Bosance, Kosovare i neposlusne Srbe, i nastavlja da preti i ubija

Ostavite komentar


Društvo

VRUĆINA U NOVOM SADU

Danas do 37 stepeni, od ponedeljka uveče nepogode

Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje zbog priliva veoma toplog vazduha sa severa Afrike uz maksimalnu temperaturu danas i u ponedeljak do 37 stepeni, uz "tropske noći" kada temperatira u gradovima neće opasti ispod 20 stepeni.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.