Jelena Karleuša za Danas povodom koncerta u Kraljevu: Oko mesta nesreće ima još 10 gradova, zašto sam ja u centru pažnje? 1foto Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša rekla je za Danas povodom njenog koncerta održanog u Kraljevu, dan nakon teške nesreće koja se dogodila u blizini tog grada, da je narod u tom gradu bio vrlo zadovoljan koncertom.

Ona je na našu konstataciju da su se mnogi građani pobunili što je umesto Dana žalosti u Kraljevu održan koncert rekla da je to – laž.

„Od mesta nesreće u krugu od 60 kilometara imate još 10 gradova, zašto bih ja bila u centru pažnje, a ne neko drugi“, upitala je Karleuša.

Na naša pitanja odgovarala je uglavom kontrapitanjima, a onda je napisala:

„Jesam li vam rekla i da obožavam Vučića? Ne? Malo je reći da ga obožavam. I urednik vam je jedan izuzetno netalentovan novinar“, poručila je ona.

Pitala je i koliki nam je tiraž i da li nam treba finansijska pomoć.

„Ako vam treba finansijska pomoć obratite se nekom drugom, ja radije dajem u humanitarne svrhe“, zaključila je Karleuša.

Umesto dana žalosti, nakon nesreće u kojoj je poginuo otac i troje dece, u Kraljevu je sinoć organizovan Karleušin koncert.

Mnogi korisnici društvenih mreža komentarisali su to ogorčeno.

Na putu Kraljevo-Raška, kod mesta Ušće, u subotu se dogodila teška saobraćajna nesreća kada se sudarilo oklopno vozilo Vojske Srbije sa putničkim automobilom.

U nesreći je poginuo D.L. i njegovo troje maloletne dece kao i ženska osoba koja se nalazila sa njima u vozilu, dok je majka troje poginule dece zadobila teške telesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari