Jelena Karleuša za Danas povodom koncerta u Kraljevu: Oko mesta nesreće ima još 10 gradova, zašto sam ja u centru pažnje?

Ostavite komentar


  1. U centru si pažnje jer ne osećaš moralnu dužnost da ne pevaš nakon tolike tragedije.
    U centru si pažnje jer otkad si počela da botujes za SNS tezge su ti poskupele za oko 40000 e
    Ništa od toga ti nije glupo i ne stidis se.
    E zato si u centru paznje

  2. Da li je Kraljevu bila potrebna ova kreštalica? Ko je baš nju odabrao da zavija na trgu? Njena promocija je bruka i sramota i to samo dan posle tragedije! Da li se dotična bar malo plaši za učinjeno! Od našeg novca plaćamo ovaj šund! Sramota!

  3. Nadam se da kada jednom ovo ludilo prođe da će konačno doći kraj i ovakvim spodobama…

  4. Nije pevaljka kriva! Pitajte taj tupavi narod koji je došao da je sluša da li imaju iole empatije prema svemu što se dogodilo.

  5. Trebala je sama da predlozi odlaganje koncerta zbog tragedije koja se desila. I nisu se u gradovima koje pominje odrzali koncerti, vec u Kraljevu gde je ona ‘pevala’. Verovatno su joj novci miliji od svega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.