Jelena Stupljanin: Glumica kojoj su aplaudirali Robert de Niro i Meril Strip

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. posle ovog teksta jos vise mi se dojmila njena uloga u ovom ekoloskom ustanku, a detalj iz njenog porodicnog zivota me je dirnula, mnogo volim njenog supruga, on je za mene fascinantan glumac, bravo za oboje !

  2. Na stranu „ekoloski“ aktivizam, ali mi uopste nije jasno ko stoji iza ovih ljudi koji nemaju gram talenta za posao kojim se bave. Gledao sam stvarno lose glumce, ali ova zena je kategorija za sebe.

  3. Izvinite, a sto se vratila, posle tolikog „uspeha“ u SAD?! Koliko je provincijalaca palanackog mentaliteta, zapretilo Srbiji da ce je napustiti, pa su se vratrili? Kao posr..i?! „Lepa Zone“ je otisla po svetsku slavu ili nekog parajliju u Kanadu, pa je uhljebije nasla u Generalnom konzulatu Srbije u Torontu?! Vise boravi u Srbiji nego u Torontu?! Siguran sam da odbija da primi platu kulturnog atasea dok je u Srbiji?! Ili je u njen radni staz uracunato i ono „umetnicko“ batinjanje gospodina Antonijevica?! Jelena Stupljanin, aplauzi Roberta De Nira, Meril Strip i ovih gologuzana koji blokiraju ulice?! Mislim, stvarno?!

Ostavite komentar


Društvo

Transplantacija i dalje daleki san za obolele: Kakvo je stanje u državama regiona sa operacijama na kojima se vrši presađivanje organa? 7

Transplantacija i dalje daleki san za obolele: Kakvo je stanje u državama regiona sa operacijama na kojima se vrši presađivanje organa?

Srbija: Među poslednjima u svetu po broju donoraUkoliko bismo zdravstvo svake države na planeti posmatrali kao živ organizam onda bi transplantacija bila jedan od njegovih vitalnih organa. Srbija je 2022. godine, prema objavljenim podacima Međunarodnog registra donacija organa i transplantacija (IRODaT) po broju donora organa u svetu među poslednjima, iza su samo Kazahstan, Oman, Filipini, Nikaragva […]

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.