Jelena Stupljanin za Danas nakon napada: Tri puta sam zvala saobraćajnu policiju pre nego što je došla 1Foto: Screenshot IMDB

Glumica Jelena Stupljanin u izjavi za Danas kaže da je danas oko dva popodne napadnuta ispred zgrade u kojoj živi, nakon što je fotografisala vozilo koje je udarilo njen parkiran automobil, a od strane vlasnice tog vozila.

„Sišla sam da idem kolima da se vidim sa porodicom, gde su mi bila parkirana kola. Videla sam jedan crni auto koji bukvalno nalegao na prednju stranu mog auta i pozvala sam supruga Bojana da mi pomogne i da zovnemo policiju. Krenula sam da fotkam šta se desilo i u tom momentu je iz prostorija Srepske radikalne stranke koje su pored naše zgrade, izašla žena koju sam pitala da li je njen auto“, objašnjava Stupljanin.

Tu ženu je upitala da li je crni auto njen, a po rečima Stupljanin ista joj se nadmeno obratila rekavši „da, pa šta“, a na konstataciju da joj je udarila auto, vlasnica automobila je krenula da se smeje.

Stupljanin dalje navodi da je vlasnica ušla u automobil, te da kada ju je upozorila da će zvati policiju i stala ispred automobila da ne bi otišla, vlasnica je izašla i sa novinama je udarila po ruci, izbivši joj pritom telefon kojim je fotografisala automobil i registarske tablice.

„Pitam je šta radi, šta joj je i da li je član stranke, a ona mi kaže šta me briga da li jeste“, navodi i dodaje da je nakon toga žena krenula ponovo prema njoj kao da će da je udari, na šta je Stupljanin krenula da viče pozivajući policiju.

„Komšije kreću da se okreću, ja se udaljavam od nje jer hoće da me udari, i kažem joj da dolazi policija, na šta mi ona kaže da će biti u kafani“, priča dalje Stupljanin.

Zato su morali da pozovu dve patrole policije, jednu zbog napada iz Savskog venca, kao i saobraćajnu policiju, koja je došla tek nakon trećeg poziva.

S obzirom da je saobraćajna policija sumnjala da je Stupljanin udarila crni automobil, ona odlazi do komšije da bi posvedočio o celom slučaju. Kada se vratila nije bilo policije iz Savskog venca, a saobraćajni policajac njenom suprugu glumcu Bojanu Dimitrijeviću na njegovo pitanje gde je policija iz SV otišla rekao „Šta glumiš? Nije ti ovo gluma“, navodi glumica.

Saobraćajac se, kaže ona, „umilio“ kada je dobio par poziva, nakon što je portal Nova.rs objavio njenu izjavu o incidentu.

Kasnije je policija iz SV došla i objasnila joj kako da prijavu vlasnicu automobila koja ju je napala, navodi Stupljanin, što će i uraditi.

Sama vlasnica automobila je pri odlasku u rikvercu udarila automobil glumice, dok je saobraćajac pisao zapisnik, te je, na pitanje glumice da li je video ovaj udarac, rekao da nije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari