Jeremić: Cilj je promena političkog sistema

Ostavite komentar


  1. Pod promenom sistema podrazumevate dovodjenje vasih tajkuna na vlast koji ce voditi dalje rasparcavanje Srbije i enormno se bogatiti na grbaci naroda. Taj film necete gledati. Gradjani ne mogu da vas smisle a kamoli da glasaju za vas.

  2. Ma mozete se udruziti pod bilo kojim imenom, narod vas nikad nece podrzati jer jedino sejete mrznju u nase drustvo.

  3. Bravo.Srecno.
    Samo ujedinjeni mozemo nesto da promenimo.
    Kriminalnu vlast kao SNS nikada nismo imali u istoriji Srbije.

  4. Posto SzS nije uspeo da pobedi napravili su promenu. Izbacili Boska i obrisali sve ciljeve osim srusiti Vucica. Sada ne moraju da se zamlacuju da predstavljaju svoje programe.

  5. Nije jasno zašto se diše tolika prašina i euforija, kada se objektivno ništa se nije promenilo , sem što nema Boška Obardovića i još nekih. Ne shvataju da sa timom gubitnika se ne može dobiti utakmica. Oni od samog početka su pokušavali da spoje nespojivo, i dalje je to koalicija bez ikakve perspektive.

  6. Nije vam politički sistem smetao dok ste bili na vlasti, a sada vam smeta kada ste u opoziciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.