Jevtović: Vegani višestruko diskriminisani u srpskom društvu iz straha od nepoznatog

Ostavite komentar


  1. Како старим тако све више једем воћа и поврћа, а месо ређе. Не сматрам да треба да буду сви вегетраијанци или вегани, нити желим да се то намеће као стил живота. Треба свако да једе по личном избору и потребама. Иначе у болницама нема квалитетног оброка ни за кога, а камоли да се бира. У таквим установама треба прво обезбедити квалитетан оброк, а када се дође то тог стадијума онда направити избор.

  2. Da nećete i vi da blokirati puteve, mostove i pruge? Niko vam ne brani da promoviše te ishranu u restoranima koje za tu svrhu otvorite. Kritikovati nekoga ko na svom meniju nema onu hranu koja vama odgovara je glupo i neprincipijelno. Ostavite one koji konzumiraju drugačiju hranu na miru i posvetite se svojoj ishrani u svojim objektima.

  3. Da, naravno. Dobro se sećam dotične gospođe koja me je napala jer sam ušao u veganski kafić tj u baštu. gde je sedela sa mojom sestrom isto vegankom i nekom faktorom kod njih ,da se pozdravim, samo zato što sam pio ristretto i to sa žutim šećerom . Napad je bio kako sam mogao da unesem u baštu jer ona nije bila sigurna da je organski. Hvala i doviđenja. Umete da budete nesnosni do bola

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.