U organizaciji Foruma mladih Bošnjačke stranke Pljevlja, organizovani su Drugi susreti omladine ove partije Crne Gore. Prvi susreti organizovani su u Bijelom Polju početkom jula.


Mladi članovi BS iz svih gradova u Crnoj Gori proveli su nezaboravne trenutke u prelijepom ambijentu prigradskog naselja Vidre. Na sportskom terenu mladi su organizovali turnir u malom fudbalu u kojem je učestvovalo osam ekipa. Ukupni pobjednik je ekipa „Jezero“ iz Plava, a drugo mjesto je pripalo ekipi „Merhameta“ iz Pljevalja, dok je treće mjesto zauzela ekipa „Sandžak“ iz Berana. Za najboljeg sportistu proglašen je Nusret Agović iz Petnjice, kome je Senad Kavazović – Lero član OO BS Pljevlja uručio kao poklon fudbalsku loptu.

Na kraju se gostima zahvalila Kenana Strujić, predsjednica OO BS Pljevlja i istakla da mladi treba da koriste svaku priliku za zajedničko druženje, jer je to najbolji način za uspješnu realizaciju projekata od opšteg i zajedničkog interesa. Nakon završenog turnira gosti su ostatak dana proveli u posjeti Husein pašinoj džamiji i drugim znamenitostima u Pljevljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari