JGSP Novi Sad: Danas i sutra izmena linija 3 i 13 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Trase autobuskih linija 3 i 13 biće izmenjene danas i sutra, zbog radova na postavljanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelnika, te će se autobuski saobraćaj odvijati izmenjeno na delu puta između ulica Oblačića Rada i Orlovića Pavla.

Na liniji 3, u smeru iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića, autobusi će skretati pravo ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka na Bulevaru Evrope, gde će se polukružno okretati i vreme do narednog polaska izdržavati na stajalištu linije 7A.

U smeru sa Detelinare, kao polazno stajalište, autobusi će koristiti stanicu linije 7A Bulevar Evrope – Kornelija Stankovića, gde će polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope – Bulevar Vojvode Stepe.

Linija 13, u smeru sa Univerziteta kretaće se Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope – Bulevar vojvode Stepe. To je ujedno u polazno stajalište te linije u smeru sa Detelinare, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Skraćena trasa linije 72

Liniji 72 Novi Sad – Paragovo skraćena je trasa na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice Paragovo. Izmena će važiti do 10. maja.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari