Jingluk Šinavatra: Srpkinja sa poternice

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Svako ima pravo da bude,biran i izabran…prema politickom sistemu Srbije…
    Eto nama nove poslanice,i zvezde Pinka…kako bi ucrstili vekovno prijateljstvo dvaju nacija…

    1. Zašto potcenjujete ovu damu aristokratskog porekla? Ona je prinudjena da beži iz sopstvene države gde je svrgnuta pučem. Onome koji progoni, sasvim je lako progonjenom natovariti „korupciju“ ili bilo koji drugi kriminal. Progonitelji imaju sve. I sud, i policiju i tužilaštvo. O svedocima da i ne govorim. Imamo slično iskustvo sa albanskim svedocima na Kosovu i Metohiji. Siguran sam da je čast ove žene daleko iznad pinkovih zvezdica u kojima srpski plebs uživa i traći vreme. Nemojte unapred osudjivati osobu koja traži utočište samo na osnovu Vaše mržnje prema Vučiću ili aktuelnim vlastodršcima.

      1. Da, dama, aristokratskog porekla, brat njen prvo pokrao milijarde, a posle i ona, u zemlji gde je narod siromašan, oni su milijarderi.

      2. E moj Kneževiću! Ne pričaj svašta već prouči istoriju Tajlanda. Po pravilu vojska u toj zemlji izvrši puč kako bi se uklonili korumpirani premijeri, uz blagoslov kralja, a potom se uspostavlja civilna vlast. Izuzeci od te prakse su retki.

      3. Dobro…A hoce li, posadti neko drvo u Parku prijateljstva…? Poput,Sirimavo Bandaranaike…? Tek da Vam ukazem na titoisticki resavac iz Cipurica…

  2. Ne znam da li je isto traziti
    azil i dobiti drzavljanstvo !?
    Molim da mi neko odgovori?

  3. Nije na Vladi Srbije da procenjuje da li je dotična kriva ili nije. To je srvar tajladskih vlasti. Ona je očigledno begunac od pravde i po medjunarodnom pravu države koje imaju diplomatske odnose sa Tajlandom nemaju bilo kakvo opravdanje da joj prućaju azil, a još gore državljanstvo.

  4. Pitam se pitam, za koga će gospoja Pu da glasa na slobodim višestranačkim izborima u Srbiji?.

  5. Bože, kakvih sve gluposti pročitah u komentarima. Mržnja je bolest, gospodo! Lečite se dok je vreme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.