Još 1.384 novoobolela, šest preminulih, na respiratorima 44 pacijenta

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Moramo zatvoriti drzavu, vrtice, skole sad ili kad bude kao u Francuskoj 50000 obolelih i stotine umrlih. Najvece leglo su vrtici i skole i ovi turisti sto su morali na more. Gledam deca u vrticima ni maske nemaju a po trideset ih po grupama, tamo inspekcije posaljite. Moja od danas ne idu u vrtic. Presednice , mislim da ce te odrzati obecanje da je zivot ispred ekonomije ili nije??? Svejedno ce nam ekonomija pasti i ako budemo imali veliki broj obolelih jer nece imati ko da radi. Jedini pravi doktor profesor nam se razboleo na Infektivnoj, podrska za LJUDINU. Koja je i mene licno izlecila pre 8.god.

  2. U vreme neuporedivo manjeg broja zarazenih,drzava je primenila drakonske mere ,pogotovu prema najstarijem delu populacije,danas kada je stepen zarazavanja presao tolerantnu granicu,drzava ne reaguje.Kafici u centru grada rade i posle 13 casova nocu,sa ogromnim koncentracijama mladih.Pa jasno je i nestrucnjaku sta je glavni razlog.Neefikasnost drzave.

  3. Čekajte malo sa „zaključavanjem“ zar još niste shvatili scenario događanja evo već celu godinu: ne može da se „zatvara“ kad ko hoće i da propisuje policijski čas prema sopstvenom nahođenju. Sve ide po satnici (zanimljivo zbog čega je bitno da svuda policijski čas počne u 21h ili 23h ne u 20h ili 22h) po fazama po „kvotama“ i naravno taj vojnički dril i odsustvo obdukcija je ono što odudara od spontane zaštite zdravlja, specifičnosti preventivnih mera i borbom sa pošasti kakva evidentno postoji i cirkuliše „kroz mase“ ali upotrebljena u funkciji biološkog oružja i u svakom slučaju za proređivanje prenaseljenosti ove planete i nnelečenjem drugih bolesti ,ekonomskim i socijalnim propadanjem, psihološkim pritiskom…treći svetski rat „bez zrna baruta“.

Ostavite komentar


Društvo

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu 9

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu

U komentarima na plan redosleda sprovođenja dogovora iz dijaloga od prošle godine koje je Priština dostavila Briselu, prema tvrdnjama iz kosovske vlade, navodi se da je Kosovo ispunilo deo svojih obaveza, a izvršna direktorka nevladine organizacije Nova društvena inicijativa Jovana Radosavljević tim povodom za Kosovo onlajn kaže da se ono što je Kosovo uradilo svodi na to da je došlo do potpune dezintegracije kosovskih Srba, odnosno srpskih institucija na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.