Još 107 obolelih, dve osobe preminule, na respiratorima 20

Najnoviji zvanični podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ako maske pomažu zašto distanca pod 1.5m?

    Ako distanca pomaže čemu maske?

    Ako oboje pomaže čemu zatvaranje u kuću?

    Ako svo troje pomaže čemu vakcine?

    Ako je vakcina sigurna zašto je proizvođač oslobođen odgovornosti u slučaju da ista prouzrokuje zdravstvene probleme ili smrt?

    1. Eki, ovi retardiraniji što su pozavršavali 5 godina fakulteta,po 4-5 godina specijalizacije, kojekakve subspecijalizacije i povrh svega i doktorate, priznaše da je Covid 19 nepoznat da se upoznaju u hodu da reaguju suzdrzano i obazrivo sa preporukama u najpoštenijoj nameri za dobro zdravlja ljudi. Čudo jedno da se niko od njih ne seti da postavi ova Vaša pitanja i da time razreši ovaj problem. Znate, Dostojevski na jednom mestu kaže: “ Rusu daj kartu sveta koju prvi put vidi, on će je do jutra grdno ispraviti“. Zato, još jednom zato, ako nisi neko od onih sa onim pobrojanim obrazovanjem i usavršavanjem, ne pokušavaj da budeš duhovit sa ljudskom nesrećom i sa onima koji su izgubili zivot u borbi sa Koronom.

    2. Veoma me zanima zasto moj odgovor Ekiju nije bio pogodan za objavljivanje. Pretpostavljam da je to zato sto se slazete sa Ekijevim povrsnim i plitkim pitanjcima.

Ostavite komentar


Društvo

"Uradak sa jasnim primesama propagande Gebelsovskog tipa": Milivojević o spotovima protiv N1 i Nove 9

„Uradak sa jasnim primesama propagande Gebelsovskog tipa“: Milivojević o spotovima protiv N1 i Nove

Režiranjem i emitovanjem manipulativnog propagandnog uratka, koji predstavnici režima nazivaju spotom, a kojim se targetiraju televizije N1 i Nova S i svi zaposleni u ova dva objektivna i nezavisna medija, Srbija je vraćena u najcrnje vreme medijskih nesloboda, kada je ministar informisanja bio Aleksandar Vučič, navodi u pisanoj izjavi narodni poslanik Srđan Milivojević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.