Još 2.282 novoobolela, 10 osoba preminulo, na respiratorima 74

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Domovi zdravlja ne testiraju pacijente skoro uopste. Smao ih vracaju kuci… ako mogu da stoje na nogama. Gde je statistika koliko njih je uradilo test o svom trosku i saznali su da su pozitivni. Ovi brojevi su sarena laza….

    1. Do juče ste pričali da je covid 19 prevara, sad pitate ko će vam zabraniti da slavite slavu, zatvarate se u kuće i kafiće i lajete na državu da vam ugrožava slobodu i prava.

  2. Gospodo brojači i izveštači, 2.282 pozitivnih na nepouzdan i lažan test? Vaša propaganda i laž prelaze kosmičku granicu? Pozitivni na lažan test, nije i oboljeli ili pak zaraženi? Da bi čovek bio čovek, potrebno je da ima bar trunku savesti? Vi ili je nikada niste imali ili vam je sotona totalno oduzela? I ako znam da moj komentar nije usklađen sa @soroševim naredbama, na Vama je dal’ će te ga objaviti?

    1. Apsolutno se slažem!
      A imam i pitanje za redakciju Danasa:
      Ako već predstavljate „svesniji“ deo posrnulog srpskog društva, zašto ne dodate Vi komentar da nema preko 2000 obolelih, već pozitivnih na nepouzdani PCR test?
      Zašto ne objavite koliko je skočila ukupna smrtnost u Srbiji zbog indirektnog uticaja C-19? Postavljali ste to pitanje na početku, malo ste se zaboravili….hajde, molin Vas, nemojte da nas redovne čitaoce razočarate na takav način. Ako ste stvarno za istinu, imate čist penal.

  3. Naredjeno je da ne sme da se testira,a narocito deca.Cilj je drzave da zarazu prosiri sto vise,jer kod dece kao posledica ostaje sterilitet.Sve drzave oko nas zatvorile su skole,ali kafici,skole i splavovi moraju da rade i sire zarazu.Kazu,skoro milajdu evra dobijeno je za ovo,a nema ni testova..Broh mrtvih i zarazenih pomnozite sa 20.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.