Još 3.346 novoobolelih, 15 preminulih, 87 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko slusa Kona, ali nama je razredi staresina rekao da deca mogu da ne idu u skolu tj.mogu u izolaciju samo ako je bilo u kontaktu sa osobom koja je zvanicno testira i kojoj je potvrdjena korona. A svi znamo koliko je ljudi bilo i bolesno i imalo tezu sliku a bez potvrde da imaju koronu. Jedino smisleno sto govori je dr.Jankovic a to je da neko sve ovo pusta da kola krenu nizbrdo. Zasto…i da li je bilo koji interes jaci od zivota nase dece i ljudi?!
    Treba da se borimo za ekologiju i u obrazova ju, i u zdravstvu itd. Izgleda zagadjenje pameti i savesti je na svakom nivou!

  2. Sve je ovo teska prevara. Zasto placamo testove kad letimo a isti kod doktora nevazi. Zasto nas primoravaju da se vakcinisemo a vakcine jos dobro nisu ispitane. Izrael se vakciniso pa su bolesni. Malo treba porazmisliti kakve nus pojave mogu da se pojave zbog neispitanih vakcina.

  3. @Chedo vakcine jesu ispitane, samo ti ne pratis da jesu. Ali da, lakse je ponavljati istu parolu kao blesav. To pricate verovatno godinu dana a za to vreme vakcine stvorene i ispitane!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.