Još 7.780 novozaraženih, 57 preminulih, na respiratorima 245

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Indikativno je da obična prehlada bude u fokusu i najaktualniji događaj u svetu. Nije valjda da dušebrižnici se odjednom toliko zabrinuli za ljudsko zdravlje. Nešto toliko smrdi, da jedino GOSPOD zna šta je po sredi, a na kraju je ON to sve i predočio palom i duhovno umrlom čoveku. Biće po Božjoj volji a ne po paklenom planu Sotone i demonizovanih nakaza u ljudskoj koži.

    1. Kako te nije sramota da tako lupetaš, ljudi umiru, sve dok tebi neko blizak ne umre biće za tebe „prehladica“. Druge ko šiša. Sramota, neverovatan smo narod, sebičan i gadan do srži.

      1. Ajde bre… Ista si dizačica panike kao RTS, PRVA, PINK, STUDIO B, B92…. Jel sam neku tv propustio?

      2. @iva, krenula kuga na jedan grad da ubije 1.000 homo-sapiensa. Kada se vratila pitali je: što si nas slagala, rekla si da ćeš ubiti hiljadu a ti bi 50.000. A ona im odgovori: ja sam ubila samo hiljadu a ostalih pedeset hiljada je ubio STRAH…..

    2. Covece kakva „prehladica“?
      Osvesti se,koliko pomognemo sebi toliko ce i bog kad se vec pozivas na njega.

  2. Može li neko objasniti kako Kina tako uspešno upravlja koronom ? Da li je moguće da to ne mogu da primene USA, Velika Britanija, Nemačka i druge ozbiljnije zemlje.

  3. A kafići i dalje rade….
    Ispada da su kafići stub privrede.
    Svuda u Evropi zatvorili kafiće,ali u Srbiji se nemože bez njih…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.