Još 74 novozaražena, jedna osoba preminula od korona virusa

Izlečeno je 11.056 ljudi

Ostavite komentar


  1. Ma nema panike svi na izbore a posle opet građani krivi.Ako ovi rezultati ne govore nista onda treba bar nama da bude jasno.

  2. ZASTO NE KAZU DA JE VIRUS PONOVO USAO U BOLNICE!!
    Institut za javno zdravlja u Nisu je 05.06.2020 proglasio epidemiju COVID 19 na Klinici za neurologiju KC Nis!!!
    To moze imati strasne posledice kako za pacijente tako i zaposlene…

  3. juce je bilo 6.931 izlecenih, a danas 11.056. Da li se svih 4.125 ljudi (kolika je razlika ova dva broja) izlecilo za jedan dan?

    1. Bravo! Nisam jedina koja je ovo uocila .
      Uzmimo da je 5.jun Dan D za Srbiju 2020. Naime, u petak 05.06 ima se zavrsiti 1.prijava lista za izbore, 2.prijava za sto evrica I 3.proglasiti zdravim tricavih 4125 lica koji su do juce bili nezdravi!
      Ulazimo u novo platinasto doba , zdravi I nesvesni svog napretka!
      Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise NAPREDIJEMO, s Vucicem na celu I nasom decom na zacelju ! U zdravlje!

  4. Da li oni misle da smo svi izgubili razum? U 24 casa uradili 3124 testa , 74 novo zarazena a preko 4000 ozdravilo preko noci??? KAKO?! Struka u sluzbi politike

  5. Kako se dogodila razlika u broju aktivnih slučajeva? Mislim, jasno je kako, nego, ima li neko zvanično objašnjenje? Zašteko digitron, šta li?

  6. Izdrzace do izbora, a onda ponovo zatvaranje i optuzivanje naroda kako nije bio disciplinovan.

  7. Čim imamo izlečenih imamo i lek.Ili su to bili bolesni od izlečivih bolesti a proglasili ih da imaju kovid ?

  8. Koji je razlog da Danas objavljuje podatke o broju obolelih u Republici Srpskoj, zasto ne u Federaciji Bosni i Hercegovini? A zasto je za nas podatak o obolelima u Rusiji znacajniji od podataka o drugim evtopskim zemljama? Kao da citamo Kurir ili Informer.

  9. Prosto sabiranje novotkrivenih ,protekle dve nedelje, dovodi do 800 aktivnih slučajeva .

  10. Banda, Krizni stab , koji sluzi kao djavolov ucenik. Odobrava smrt i bolest za saku privilegija! Necemo vas zaboraviti!!!!!!!!!

  11. Ovoliko blama , bombardovanja obmanama uzasnih fasifikata i laganja Vuciceve eskadrile Minhauzena svet nije jos video. Milion godina robije je malo za seseljoide i brnabickoide.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.