Još dva meseca pritvora osumnjičenima za ubistvo Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Sve će Albanci uz pomoć srpskih kvislinga uraditi da zataškaju i zatrpaju tragove zločinaca, koji su likvidirali, u pravom gangsterskom stilu, Olivera Ivanovića. Svo ovo hapšenje, pa puštanje, a onda, ponovo hapšenje, ima samo svrhu da zamajava javno mnenje, da vreme prolazi i da tragove definitivno prekrije „ruzmarin, snegovi i šaš“. Ovoj prljavoj raboti veoma doprinose i gradjani „one Srbije“, koji nekako gledaju da ovo ubistvo natovare aktuelnim vlastrodršcima u Beogradu. Bilo bi poželjno da to bude Vučić. Kako naš narod kaže „za dobru svinju nema loših pomija“ tako i za ove naše opozicionare, koji nemaju šta da ponude, smrt Olivera Ivanovića dobro dodje kao „argument“. To što svojim graktanjem ometaju istragu i doprinose da se u opštem galijamatisu sklone odgovorni, nije ni važno. Oni i ne vide smrt Olivera Ivanovića kao tragiku, u njihovom fokusu je „presto“ i „kolač“, koji je tako sladak. Još na početku istrage, posle istupanja gospodje Božović i još nekih „modernista“ iz Beograda, komentarisao sam da ubice nikada više neće biti pronadjene. Pažnja javnom mnenju je skrenuta na „slepi kolosek“, isto kao kod ubistva onih gardista ili Zorana Djindjića. Ni u jednom slučaju nije dozvoljeno razmišljati van postavljenih klišea. „Krivci“ su pronadjeni, ostaje da se pribave još sam dokazi o organizatorima ovih zločina ali, kome trebaju dokazi, kada „svi znamo“?!

    1. Opozicija je znaci sa raspolozivom policijom, Ex Udbom i svim ostalim sluzbama kriva sto istraga o ubistvu olivera jos stoji na mestu. U danima pred njegovo ubistvo je bilo jasno kome smeta Oliver. Zorane, vase upinjanje zasluzuje vise od sendvica, za sta ste se verovatno pobrinuli.

  2. Zaboravlja se da je i sam Oliver Ivanovic bio na isti nacin maltretiran od istog „pravosudja“!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.