Još dva novoobolela u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Javio se i epidemiolog Zelenovic. Taman pomislis da si u opoziciji nasao nekog pametnog, ali ne lezi vraze. On vec komentarise odluke Kriznog staba. Pitanje je kako si Zelenovicu dozvolio da ti udje virus ? Ti si kao Gradonacelnik jedini kriv. Sala nije bas prikladna za ovu situaciju, ali kada smo kod modela koji su se primenjivali u Evropi, mozda su i bolji modeli iz Italije i Spanije. Vreme ce pokazati. Sedi miran covece, imaces prilike da pricas kada se sve ovo zavrsi.

    1. @andjelo. Tipičan si SNS bot, možeš pisati šta hoćeš ali primitivizam SNS-a je nešto što je neodvojivi deo ličnosti svih vas članova, tako da se uvek vrlo lako uočite.

  2. Bravo gradonalčelniče boriš sam i nemoj da ti ovi koji rade „više“ od tebe pomognu.

  3. Organizacija zivota u Sapcu u vreme Corone, ali i inace, mogla bi da posluzi kao model sta i kako treba da radi nesposobna drzavna vlast koja svoju nekompetentnost i zastrasenost virusom resava nenormalnim reakcijama blokade zivota u drzavi. Nigde se u svetu policijski cas ne sprovodi na ovakav nacin i ovoliko dugo. Ucicemo u Ginisovu knjigu rekorda i po zatvaranju i sikaniranju penzionera. To je necuvena sramota koja nema nikakvog opravdanja. Sta je smetalo da su penzioneri sve vreme imali mogucnost da prosetaju jedan sat dnevno? I, sta je to danas bitno drugacije, pa sad mogu. Ovde se neko izivljava nad tim ljudima koje nema ko da zastiti.
    Dakle, gledajte sta rade Zelenovic i njegovi saradnici u Sapcu i ucite, ako imate dovoljno pameti gospodo u Beogradu, mada mislim da je vama uzalud pokazivati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.