„Još jedan dokaz da smo prespavali pad Berlinskog zida“: Sagovornici Danasa o izjavi bivšeg načelnika Generalštaba o srpskim generalima u Hagu

Ostavite komentar


  1. Ista nesreća se desila i Srbima u novoj NDH pa niko nije osuđen. Kako to da ispriča i objasnim mojim unucima?

  2. Koliko je tada palo srpskih đenerala, pukovnika i na dole? Ni jedan! Toliko o SV tada i sada!

  3. a šta da je čuveni mesar tada imao mali zanat dole na jugu, svašta bi bilo…i sve bi bilo rešeno, u četiri oka bez svedoka

  4. „… advokat Čedomir Stojković ističe da je Hag osudio Pavkovića i Lazarevića „zbog toga što su se izdajnički okrenuli protiv naših građana…“
    Daleko „izdajnickije“ su se protiv svojih gradjana okrenuli hrvatski generali. Ne moze se ni porediti. Pa ipak, isti sud ih oslobodi i opra a Hrvatska u zvezde okova…

  5. @Nebojsa Bozic: Srbi su hegemonisti. Sila, pljacka i progon nesrba obicno rezultira otporom( ne slazem se ni sa jednom politikom).

  6. Nazadna ideologija unazadjuje zemlju.
    Slično razmišljaju i roditelji čija deca prave probleme u školi okrivljuju profesore (koji mrze njihovu decu). Nije nikakvo čudo što smo po svim parametrima na dnu Evrope.

  7. On je u pravu. Hag je politicki sud, i ne brine se o zlocinima vec o sopstvenim politickim i geostrateskim interesima. Da nije tako onda bi gomila Amerikanaca sedela u Hagu.
    Autor clanka nije shvatio da se americki poredak urusava kao sto se urusio u Berlinski zid. Radja se multipolarni svet.

  8. Veća riba guta manje ribe, a generali su ispali somovi, jer su se opili dok su bili moćni…Nepravda, pa to ti je…sad kukumavče kao da su ratovali na Istočnom frontu…!!

  9. Jedinica kojom je Dikovic komandovao pocinila je brojne zlocine sto je FHP i dokazao i objavio. Dikovic brani sebe i njegove zlocince. Dikovica je Tadic spasao optuzbi, a isti mu se oduzio brzim preletanjem u SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.