Još jedan incident u beogradskoj školi, učenik OŠ „Miloje Vasić“ imitirao jučerašnjeg vinovnika tragedije

Ostavite komentar


  1. Šamarčine dve na licu mesta, pa da vidi šta sme, a šta ne sme da uradi u školi. Ah, zaboravih… Nastavnici ne smeju da udare nasilnika jer je maloletan. Ni u ćošak da ga pošalju. Treba golim rukama da mu otmu pištolj.

  2. Sada sam u srednjim 30im. U prvom razredu osnovne imali smo u odeljenju decaka koji je od drugog polugodista isao u specijalnu skolu. Jednom prilikom je za vreme casa pljuvao uciteljicu po kosi. Zena pozvala policiju, dosla dva milicionera vezali mu lisice, vukli ga za usi, zulufe i samarali, na ocigled celog odeljenja.
    Njemu ti samari nista nisu doprineli, ja i dan danas mrzim policiju. Ne znam da li ste razumeli poenu ovog komentara.

  3. Nije nista cudno sto se sad desava, jer je juce Milic pokazivao plan likvidacije, a predsednik drzave iznosio sve podatke o pociniocu sto je u suprotnosti sa Zakonom o zdr.zastiti i Zakonom o pravima pacijenta.

  4. Kad dete pr… na casu hapsice ga i njegove roditelje zbog pokusaja ubistva dece trovanjem. Ovo prelazi u paranoju i ludilo. Hapse decu i roditelje zbog spiska ucenika. Kakve ce to posl;edice ostaviti po decu, pita li se ko? Zasto postoje sluzbe za socijalan rad, psiholozi, psihijatri, pedagozi…?! Treba decu kod njih voditi a ne hapsiti ih.

  5. Ma da ,treba drzava, policija, psiholozi da nam vaspitavaju decu… sta mame i tate ?

  6. E tako je DJV počeo nekad da imitira Vučića, pa posle toga Jovanov, Martinović, i sad smo ti gde smo

  7. Takve delinkvente (i njihove roditelje) treba dozivotno strpati u zatvor, iako su maloletni. Ako takva zlodela vrse kao maloletn, sta ce raditi kada odrastu?!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.