Još osam slučajeva zaraze korona virusom u Srbiji, ukupno 65

Ostavite komentar


  1. Ne znam zašto su se Vučić i Brnabić „zabrinuli“ za naše penzionere. Uostalom, zašto se ne objavi lista starosne strukture umrlih pa da znamo ko to sve „putuje“ kod sv.Petra zbog ovog virusa. Ukrajinski ministar je lepo priznao da umiru sve sami penzionri pa se kasnije pokajao šta je rekao!

    1. Pored humane u šta verujem oni zluradi će reći da se vlast brine za svoje glasačko telo koje je najdisciplinovanije i najrevnosnije. Zato je Koraks nacrtao onu glasačku kutiju iz koje viri Korona ali avaj, sve izborne radnje su prekinute i odložene za devedeset dana. Politika je čudo, tako je predsednički protiv kandidat Trampa poželeo Trampovu smrt od Korone do izbora svesni da će Tramp pobediti. Nisam toliko lud da kažem da nešto slično želi i Vučićeva opozicija ali činjenica je da su se udružili i sa fašistima i otpadnicima crkve samo da izbora ne bude.

  2. Pčele ne mogu da čekaju prolazak vandrednog stanja. Ako se pridržavamo karantina za penzionere, ne dopusti im se da sednu u automobil, iz jednog dvorišta se prevezu do drugog, vikendice, uništiće se mnogobrjni pčelinjaci. Da li je potrebno kažnjavati pčelare koji nikoga ne ugrožavaju boravkom u pčelinjacima i transportom do istih?
    Ko će oprašivati voćnjake ostanemo li bez pčela?

      1. Zarazeno je 169.000 ljudi. Na zemlji zivi ko 7.62 milijardi ljudi. Znaci, bolesno je 0.0022%, a od toga umire oko 4%. Osim masovne histerije, postoji li razlog zbog koga zivot reba da stane? Ako vam je poznato, med je jedan od najboljih prirodnih zastitnika od virusa!

        1. Tacno je sve sto ste naveli, ali ste zaboravili jednu sitnicu- SAMO ZA DVA IPO MESECA! Osim toga, za preminule je smrtnost 100%. Uzivajte i sve najbolje.

        2. 169.000 od broja testiranih, ne od ukupnog broja. To su samo potvrdjeni slucajevi od broja testiranih, sto je drasticno manji broj od ukupnog broja stanovnika Zemlje.
          I med ne mozete da mazete na pluca da biste ih zastitili od virusa.

  3. Ne mogu da verujem da je do sada samo 335 ljudi testirano na virus! Imamo li mi dovoljno tih testova ili ne? Osloniti se na toliku stručnost naših lekara da od 336 pogode 65 zaraženih je fantastično, ali šta ako su samo 10% pogrešili, zaraza se širi.

  4. Ocigledno je da nema dovoljno testovaJER KADA BI SE TESTIRALI svi koji TREBAJU, bilo bi sigurno mnogo više zaražemih

  5. Zašto u Srbiji u apotekama nema da se kupi zaštitna maska i rukavice? Može li neko to da objasni ovom narodu? Apoteke nisu ni dobijale ova zsštitna sredstva i ne znaju kada će ih dobiti. Moje prosto pitanje niko ne sme da objavi.

    1. Ima maski samo ne prodaju nepoznatima da ne budu prijavljeni. Jer su juče bile 300 din. a danas 500 don.!Rukavce imate u velikim marketima, iste onakve kakve nose zaposleni na prodaju sira i mesa. No, možda su zaustavili legalnu rpodjau, osim pod ruke. Ako dokazqni lopovi vode državu kako mislite da će oni da štite lopove?!

  6. Nije jasno, ko prvi objavljuje podatke o novoobolelim od korona vrusa. Srbija, ili Hrvatska. Uglavnom, brojevi novoobolelih su, sem na početku, uvek približno isti! Neverovatni AV!!!

  7. Vidim da Direktor Klinickog Centra Srbije ne moze da se nacudi kako je Vucic uspeo da nabavi 5 respiratora iz Nemacke i da mu je neizmerno zahvalan. Kome trebaju institucije, ministarstva, trnsparentnost i ostali bakraci, kad imate Vodju-madjionicara, koji je preuzeo potpunu odgobvornost u stilu – ‘Drzava to sam ja’. U ovoj situaciji, obican covek ne treba ni da pokusava da sazna pravo stanje. Istina je u Srbiji oduvek bila politicki ofarbana.

  8. Jos jedno pitanje:Posto u apotekama nema da se kupe maske, rukavice i alkohol, da li je poslodavac u obavezi da mi ih obezbedi, ako me zove na dezurstva ili posao?

  9. Zatvorite kafice i restorane! U Beogradu su kafici puni!! Kako sptecavate socijalne kontakte kada se sedi po kaficima i kafanama? HITNO!!!

    1. ……….a taj 1 (jedan) što je zdrav,……..naš je pravi lav,………pa je zato i zdrAV!!!

  10. SVE VIDIM I PAMTIM
    Ovaj najveći uništitelj Srbije, i osvedočeni pljačkaš i izdajnik, stalno poziva ceo narod na nekog ujedinjenje i solidarnost. Ja poštujem protokol, ali da se ujedinim sa ovakvim srbožderom neću nikada, pa makar i umro od Korona virusa. Toliko samo da se zna, da se ja ne palim na gurku…
    P.Sajdžo 2020

  11. majko moja kakva histerija..nebeski narod sve sami junaci umrese za toalet papir…

  12. Grozno je da svaki dan od broja testiranih skoro 50% je zaraženo. Tom logikom virus je debelo zašao među ljude. Sporost testiranja je očigledna i to nam samo otežava stanje dok nesrećne poteze poput smanjenja broja autobusa na ulicama bolje i da ne pominjemo. Ipak je njima dizel bitniji od ljudskih života. Bitno je da mi radimo i da širimo zarazu a glavno biračko telo, penzioneri, bude u izolaciji i eto nam puta u još zlatnije doba

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.