“Još samo da prisvoji oslobodilačke ratove protiv Turaka i Kosovski boj”: Koliko je tačna Vučićeva izjava da je u “njegovo” vreme u Nišu otvoreno deset fabrika

Ostavite komentar


  1. U tom istom Nisu, u jednoj kampanji, drug Ivica Dacic je isprozivao svih sedam Jugovica i starog Jug Bogdana, tako da nije cudo, da i ova kampanja ne bude zapamcena po jahanju istorije, po potrebi.

  2. Sram vas bilo sto ogovarate predsednika.Ja sam procitala da je bio strateg knezu Lazaru na boju na kosovu,nego ih onaj Vuk Brankovic izdade pa izgubise.

  3. Čudi me da Sotirovska, kao iAna, opstaje na vlasti i Vučić živi u iluzijama veličine dovodeći ljude autojusima sastrane na mitinge,dokle bre ovo ludiranje!

  4. Koliko je tačno sve što je gospodin Vučić rekao u poslednjih 10 godina? Pa, možda do 5%

  5. Divna fotografija, podseća me na „Kvartet 4M, iili „Sedmoricu mladih“, ali ovde neko nedostaje, možda Dačić, koji voli da peva, a može i neko da „otvara usta“

  6. Najbolji student, a tek “ Naj-naj“ Sekijev djak iliti Politicki „sin“ ! Lazi su im obojici, „prvi predmet“, a onda nadmenost i sila ! Koliko sutra, njegovi glasaci prvi ce to osetiti na svojim ledjima, ali ON ce tada biti „daleko“ !

  7. @Dušan
    Da, da, dobro ste uočili ovu sličnost, i propaganda ima svoje granice, inače postaje kontraproduktivna.

  8. @Tas,tacno tako, sta je sa svim onim silnim fabrikama koje su sumnjivo privatizovane i na hiljade gradjana ostalo bez posla za vreme predhodne vlasti?Ili je to tabu tema pa nije pozeljno govoriti o tome.Narod pamti,narod nije glup.Smrt fasizmu sloboda narodu!

  9. Evo neću da komentarišem Vučića ,samo ću da pitam koliko je tačno fabrika otvoreno u vreme vladavine Djilasa ,eto koliko tačno.

  10. Да ли можда неко зна највећу тајну универзума која се односи на ову нам јадну државу. Нисам нигде прочитао, можда није ни објављено, колико је Мишковић са све свог сина оклапио јадну нам државу, јер је због овог несрећника био на букагијама.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.