Josif Fidanovski javno diskriminisao pripadnike LGBT populacije

Ostavite komentar


  1. Nauka je dokazala da svi oni koji pokazuju izrazitu netrpeljivost prema homosekulanosti, time u stvari, prikrivaju svoju sklonost ka istom polu.

      1. Pročitaj malo neko štivo , ali ne za osnovnu školu, mada slutim da se ni tu nisi baš načitao…

  2. Не знам ништа о овоме у чланку, занима ме нешто друго. Наиме, да ли је уопште више дозвољено јавно изнети СВОЈЕ мишљење о хомосексуалности? Је ли слобода говора и мишљења укинута у Србији? Је ли наступио нови тоталитаризам, забрана помињања одређене теме, партије, вође, политике …?
    Каква је то нетрпељивост према изражавању мишљења?
    Претпостављам да када неко нешто каже, то не значи да је некога тиме оштетио. Једно је ако се некоме лично обраћате и вређате га, а друго је ако кажете своје мишљење о нечему, зар не? Ако неко мисли друкчије, нека иступи јавно то и каже, уместо што посеже за репресијом.

  3. У чему је овде проблем? У чланку пише да је због нечега био много лош и да је дискриминисао али ни једном речи није описано шта се у ствари десило. Ово је пример веома лошег новинарства и класично лепљење етикета. Надали смо се да је то време прошло пре шест година.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.