Jovana Balašević prijavila nasilje u porodici

Ostavite komentar


  1. Поступила је правилно . Треба осмислити шта је следеће . Најефикаснији је разлаз , јер се такав човек неће променити .

  2. Na nasilje ne treba ćutati, mada bih ja to ipak preispitao. Cela ta porodica je vrlo čudna.

  3. Zanimljivo kako žene pružaju podršku, a nisu ni saslušale drugu stranu ili sačekale istragu i rezultat iste. Pritom na Pinku one lude žene u rijalitiju svaki dan tuku, grebu, šamaraju i štiklama čelo probijaju muškarcima i niko njima tad ne pruža podršku.

  4. Зашто објављујете овакве приватне вести. Слава се не наслеђује. Има у Србији, на жалост, превише оваквих случајева и уместо, ако сте већ решили, да објављујете све случајеве (???) или ни један. Ви сте одабрали лошу средину. Само неке случајеве објављујете, по вама знаном критеријуму.

  5. Kako se dokazuje na sudu psicihcko nasilje , bez nekih konkretnih dokaza nekih nor audio ili video snimaka, sms poruka, svedoka koji su prisustvovali takvoj sceni ili scenama (cak i svedoci mogu naginjati nekoj od strana u slucaju)ili je dovoljno za osudu da se poveruje samo reci osobe koja je podigla prijavu i to prijavila nadleznim organima .

  6. Mene čudi da se neko i udao i živio s njim. Sta je vidila i njemu. Političar i položaj i privilegije. A i familija balaševic se čudno ponasa nakon đoletove smrti.
    U svakom slučaju protiv sam nasilja. A psihičko nasilje u braku …..

  7. saće da zabrane sve jutjub videje na tu temu jer je tako Đole još hteo .

  8. Dozivela sam i fizicko i psihicko nasilje od strane partnera. Samo hrabro! Nema odustajanja!

  9. Sve što je Jovana rekla je laž! Ako je neko trpeo maltretiranje onda je to Aleksandrova porodica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.