Jovana Jeremić na Pinku: Ja vodim samo odbramene ratove, Draža bi trebalo da me urami što mu "povećavam tiraž" 1Skrinšot: Pink

„Ko je ovo ikad uradio“ pohvalila se voditeljka Pinka Jovana Jeremić sa Danasom i Informerom u rukama u jutarnjem programu ove televizije.

Ona je jutros poručila da bi Dragoljub Petrović, glavni urednik Danasa trebalo da je „urami“, zato što mu „povećava tiraž“.

Ona je ponovila priču o tikvi sa stablom i krošnjom iz kolumne-odgovora na Petrovićevu kolumnu „Jovana Jeremić, tikva sa korenom“, koju je napisala juče u Informeru i ponovila kako „njima smeta krošnja“, odnosno to što ona ima fakultet.

„Moj drug Draža. Mi se družimo i raspravljamo. S tim što ja nisam znala da sam interesantna njima“, rekla je ona mada je u jučerašnjoj kolumni napisala: „Mislila sam da ne odgovaram dotičnom čoveku čije ime i prezime prvi put čujem sad, toliko o tome koliko je uspešan i poznat novinar“.

Ona se igrala i psihoterapeuta pa je utvrdila Petroviću „kompleks od jake žene“, pozivajući se na tekst o Kseniji Vučić koji je pušten u Danasu na dan kada je umrla, na konflikte sa Oliverom Zekić i Suzanom Vasiljević, „ženama koje imaju karijeru iza sebe“.

„Kad neko ima kompleks od jake i uspešne žene i kada ih prvu napada, a ja nikada nikog prva ne diram, što kaže Željko Mitrović, ja vodim samo odbrambene ratove.

I kada sam napadala neke svoje kolege, napadala sam zato što su mi se smejali u svojim programima, ali nikada ne koristim program za obračun“, rekla je Jeremić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari