Jovana Jeremić na Pinku: Ja vodim samo odbramene ratove, Draža bi trebalo da me urami što mu „povećavam tiraž“

Ostavite komentar


  1. Ne pominjite više ovu spodobu! Dobiće još jednu glavu bez mozga, a sa 7 jezika, nećemo preživeti njene egotripove.

  2. Jovana Ceca Provodadzije Ekrem pokojni sve je to deo sistema zaglupljivanja naroda.

  3. Ova osoba je toliko iritantna da mi je više muka od nje. Zašto je uopšte pominjete. Ko još normalan gleda Pink i svinjarije koje se na istom prikazuju. Pomenutu osobu kao i njene izjave (zbog kojih mi je odvratna) sam upoznao preko novinskih naslova i stvarno mi nije jasno zašto joj se daje toliko prostora. Prva asocijacija na nju je da je glasna. I ništa više. A glasna je zato što traži pažnju i gura sebe napred na silu. I sebe prozvala zvezdom. A naročito me nervira zbog konstantnog isticanja da je školovana i da je akademski gradjanin. U mulju u kojem pliva okružena diletantima stiče utisak da je stvarno tako. Dotična bi trebala da promeni okruženje, da izadje iz kruga u kom se nalazi pa da krene da se meri sa drugima kako bi videla koliko zaista vredi. Naravno, ako joj ti drugi dopuste da im pridje. Koliko sam pročitao dotična je završila prava. Pa šta bi radila da je završila neki ozbiljan fakultet?

  4. Nije shvatila da joj je Draža objasnio neke lekcije iz geografije Srbije. Treba da mu zahvali ako je razumela gde je a gde nije Šumadija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.