Višenedeljni pregovori Partizana sa Radom i upornost novog sportskog direktora srpskog šampiona Mladena Krstajića urodili su plodom. Finansijer ekipe sa Banjice Ranko Stojić odustao je od svojih megalomanskih zahteva s početka razgovora i napadača Vladimira Jovančića umesto u Crvenu zvezdu, Francusku i Tursku pustio u klub iz Humske.


Klubovi su sinoć dogovorili sve detalje transfera, i dvadesetrogodišnji Sarajlija zadovoljan je ponuđenim uslovima, pa će najbolji golgeter četvrtoplasiranog tima upravo završenog prvenstva danas potpisati trogodišnji ugovor s crno-belima i tako, posle levog beka Vladimira Volkova (došao iz moldavskog Šerifa), postati drugo zvanično pojačanje „parnog valjka“ za narednu sezonu. Time je završen samo deo posla oko jačanja konkurencije u špicu Partizana, oslabljenog odlascima Ivice Ilieva (u Vislu iz Krakova) i Prinsa Tejga (završio pozajmicu i vratio se u matični Hofenhajm), pa bi trebalo očekivati da Krstajić uskoro angažuje još jednog centarfora.

Pre toga bi u Humsku mogao da se vrati njegov nekadašnji desni bek Nemanja Rnić, kojem je istekao ugovor sa Anderlehtom i uveliko pregovara sa klubom u kojem je ponikao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari