Jovanović Ćuta: Protesti protiv litijuma su seljačka buna, ne treba da ih vode političari

Ostavite komentar


  1. А не, сељаци се ништа не питају.Када је ДОС довео Рио Тинто у Србију, нико их ништа није питао.Данас када ти исти који су их довели, подстичу на побуну, одједном „сељачка буна“ а не средство опозиције у циљу рушења власти.Дајте молим вас.?

  2. Pa dobro, onda neka se bune. Taman će se isprazniti i na kraju će opet biti – ništa. Osim što će možda popiti batine od režimskih falangi, pošto nećemo da mešamo političare koji bi mogli/hteli da ispune zahteve, na kraju će se kopati i gotovo.

    Nećeš da budeš tuđi rudnik, ali hoćeš da ti sve daju bezuslovno. E pa ne može – sve ima svoje. Pustio si mafiju OPET na vlast, sad jedi litijum.

  3. Pa da, političari će se pojaviti na kraju da pokupe poene i mandate…. Dok si TI opozicija ja bežim od takvih….

  4. Tako razmišlja mudar čovek, za razliku od „stručnjaka“ Ace, koji misli da može da radi šta hoće ovom, poniženom, opljačkanom, zaduženom i depresijom ubijenom narodu.

  5. Nema te pobune u Srbiji koju nisu preuzele „face“ iz politike i time sebi pokušale namestiti bolje pozicije, ako da ne verujem i da će ovo da bude samo obična „seljaška buna“. Kada budu paori i zemljoradnici donosi stajsko djubrivo ispred Skupštine i u trgovinske centre, zakrčici ulice prestonice i autoputeve kao što to rade u inostranstvu, tek onda če palamudi iz vrha vlasti shvatiti da je djavo odneo šalu i ozbiljno razmisliti šta dalje.. Ali ova prokleta stvar sa kopanjem litijuma ne dotiče samo paore već sve stanovnike ove zemlje koju je naša politička „elirta“ prodala za tepsiju ribe.. I porno nas ubedjuju kako je to jedinstvena šansa za Srbiju je (bože moj..) razvoj i opstanak zemalja EU zavisi od srpskog litijuma.. Ne znam više ko je u ovoj priči kud, ko zbunjen a ko normalan..

  6. A ko ce da vodi? Seljaci? .Razbice ih za par dana obecanjima i mrvicama….

  7. Svoju svest vlasnici su pokazali prodajom imanja Rio Tintu i turističkim SNS putovanjima na glasanja. Sve ovde ima novčani ekvivalent. Nažalost.

  8. A zašto bi političari bili obespravljeni? Oni su građani ove zemlje kao i nepoliticari. Ovi političari na vlasti „legalno“ vode kampanju za Rio Tinto, a ovim drugim političarima treba uskratiti pravo na suprotno mišljenje. Glupavo uvrezeno mišljenje, plasirao od strane vlasti vrlo svesno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.